Alpaslan Yamanoğlu turnuvaya damgasını vurdu

Denizli'de yapılan Türkiye Karate Şampiyonası'nda İstanbul Büyükşehir...

Alpaslan Yamanoğlu turnuvaya damgasını vurdu

Denizli'de yapılan Türkiye Karate Şampiyonası'nda İstanbul Büyükşehir...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Alpaslan Yamanoğlu turnuvaya damgasını vurdu
Denizli'de yapılan  Türkiye Karate Şampiyonası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi sporcusu Alpaslan Yamanoğlu, gençler kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak turnuvaya damga vurdu.

 

Türkiye Karate Şampiyonası geçtiğimiz hafta Denizli'de yapıldı. Karatede bir çok başarılı sporcunun katıldığı turnuvada birbirinden heyecanlı ve çekişmeli müsabakalar yaşandı. Birçok kategoride yapılan müsabakalarda özellikle gençler kategorisi büyük çekişmelere sahne oldu.

Turnuvaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi sporcusu olarak katılan Alpaslan Yamanoğlu, yine beklentileri boş çevirmedi. Gençler kategorisi + 76 kiloda müsabaka çıkan Alpaslan Yamanoğlu favori olarak katıldığı turnuvada Türkiye şampiyonu oldu. Birbirinden güçlü rakiplerini eleyen Yamanoğlu turnuvaya damga vuran isimlerden biri oldu. Çıktığı tüm turnuvalarda madalyalarla dönem Yamanoğlu, başarı çıtasını sürekli yükseltiyor. İKAD altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sene İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transfer olan Yamanoğlu'nun katılacağı yeni turnuvalarda da favori olarak dikkat çekiyor.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72