AĞAOĞLU MY TOWN SİTESİ GENÇLERİ SPORLA BULUŞTURUYOR

Ağaoğlu My Town Site yönetimi spor okulu altında bir çok branşta...

AĞAOĞLU MY TOWN SİTESİ GENÇLERİ SPORLA BULUŞTURUYOR

Ağaoğlu My Town Site yönetimi spor okulu altında bir çok branşta...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
AĞAOĞLU MY TOWN SİTESİ GENÇLERİ SPORLA BULUŞTURUYOR

Ağaoğlu My Town Site yönetimi  spor okulu altında bir çok branşta gençleri spora yönlendirmeye devam ediyor. Site sakinleri ise bu çalışmalardan oldukça memnun.

 Ağaoğlu My Town Site yönetimi gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor.  Site bünyesinde spor okulu adı altında Dart, Futbol, Tenis, Branşlarında gençler hem kaynaşıyor hem de kendilerini geliştiriyor. Yaz boyunca bu spor aktiviteleri devam etti. Gençlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam kazandırmak için en güzel yolun spor olduğu düşüncesi ile yola çıkan site yönetimi muhteşem bir finalle çalışmalarını sonlandırdı. Final programında renkli görüntüler yaşanırken çocuklara hediye ve madalyaları verildi.

""

 

Site Yönetim Kurulu Başkanı Cem deniz Akıncı çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi; “Bu çalışmalarda gençlerin birbiri ile kaynaşması, birlikte mücadele etme ve takım çalışmasını öğretmek, aşılamak hedeflerimizin başında bulunmaktaydı. Bugün itibari ile bu hedeflerimizi yakaladığımızı umut ediyoruz” dedi.

 

Aynı zamanda çevre gençlerini de ihmal etmeyen site sakinleri  Mart-Nisan 2011 tarihlerinde Ümraniye Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu spor faaliyetlerinden Voleybol branşına bir de ödül aldı. Aldığı ödülü hedefler  doğrultusunda Ümraniye'nin nadide spor kulüplerinden Yamanspor gençliğine sportif faaliyetlerde başarılı olmalarını dileyerek hediye edildi. Bu konuda açıklama yapan site sakini Remzi Ejderoğlu “Bu küçük katkının bile gençler üzerinde yaratmış olduğu mutluluk bizleri çok duygulandırmıştır. Bundan sonraki katılacağımız turnuvalarda kazanılacak ödüllerin bu şekilde kullanılarak aynı duyguları yaşamak ve yaşatmak istiyoruz” dedi.

""

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3