99 ruhu Takıma ve futbolculara geri gelecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gündeme ilişkin soruları yanıtladı

99 ruhu Takıma ve futbolculara geri gelecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gündeme ilişkin soruları yanıtladı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
99 ruhu Takıma ve futbolculara geri gelecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Terim, Galatasaraylılık ruhunu geri getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Fatih Terim, NTVSPOR'un sorularını yanıtladı. Kamp sürecinden mennun olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Fatih Terim, "Antrenmana katılımımız, Inter maçındaki coşkumuz beni memnun ediyor. Teknik heyet olarak böyle bir şey olmasını bekliyorduk. Arada ufak tefek arıza olur dedik ama bu aşama bizim için sevindirici. Inter maçında belki gol bulamadık ama çok gol pozisyonu yakaladık. Rakibin Inter oluşu, Twente oluşu veya Liverpool oluşu bizi doğru analizlere yönlendiriyor. Galip de olsak mağlup da olsak doğru analizleri yapıyoruz. Tek eksiğimiz goldü. Daha doğru analiz yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz" dedi.

 

Geçen yılı da değerlendiren Fatih Terim, "Fiziğiniz ne kadar iyi olursa olsun, mental olarak hazır değilseniz veya kötü bir durumdaysanız o fiziğinize etki edecektir. Bu kötü sürüçleri hepimiz yaşadık ama bu kadar uzun süreli olması takımı etkiledi.

Zamana ihtiyacımız var, bazı şeyleri değiştirmek kolay değil. Söylenenin dışında yaşamak çok daha farklı. Bazı şeylerin söylenenden çok daha derin olduğunu görüyoruz. Üzerine koyarak devam etmeliyiz" şeklinde kornuştu.

 

GALATASARAYLILAR'IN ZEVK ALACAĞI BİR TAKIM

Büyük takımın her zaman büyük takım gibi oynamak zorunda olduğunu vurgulayan Terim, "Bu iki tane 10 günlük kamp bizi fizik, mental ve teknik olarak da bizi bir yerele getirdiğinin işaretini aldık. İnşallah bundan geri dönmeyeceğiz. Seyircimizir katkısıyla da ayağa kalkacağız. Galatasaray ayağa kalktığında Galatasaraylılar'ın zevk alacağı bir takım oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

 

TARAFTARI BEKLENTİYE SOKMAK DOĞRU DEĞİL

Transferler konusunda da açıklama yapan Fatih Terim şöyle devam etti; "Kimle ilgileniyorsak bunu söylüyorum. Ama bana atfedilen isimler tehlikeli boyutlara ulaştı. Seyirciyi bu beklentiye sokup, vay bu transferleri yapamadılar dedirtirlerse tehlike oluşur. Bana sorulduğunda söylüyorum. Eboue'yi söyledim. Ama Milito yazılıyor. Taraftarı beklentiye sokmak çok doğru değil. Bu kadar isim bu saatten sonra yanlış olur. Herkes menajerlerin veya başkalarının ağzından çıkanı değil bizim ağzımızdan çıkanı doğru bilecek. Transfer, hakikaten belli bir süre gizli kalması gereken bir süreç. Artı işin bozulması da muhtemel olabilir.  O yüzden herkesi ben istemiyorum. Doğruları zaten taraftarla paylaşırım. Gerek internet sitemizden gerek Galatasaray Televizyonu'ndan bunları duyururuz. Ama o kadar çok isim çıkıyor ki bunları alamayız. İsimlerin bana atfedilmesi de yanlış. Bu kadar oyuncuyu zaten alamayız."

 

BİRİNİ GÖNDEREBİLİRİZ

Transferlere de değinen Terim, "Benim kafamda ilk günden kimin gidip gitmeyeceği konusunda bir görüş var. Başkana da bu konuda brifing verdim. Bazılarını da deneyeceğimi söyledim. Dönüşte tekrar arkadaşladrımla oturup yeni bir değerlendirme yapacağız. Belki bazı arkadaşlarımızın önünü açmak için, burada şans bulamayacak isimlerden birini gönderebiliriz. Gidip kalacak isim için de yerli mi yabancı mı olacak şeklinde bir ayrımım yok. Ama yabancı transferi için de TFF'nin kararını bekliyoruz. Ancak ondan sonra yol haritası çizeriz" dedi.

 

GALATASARAYLILIK RUHUNU GERİ GETİRMEK İSTİYORUZ

Sözlerinin sonuna doğru Galatasaraylılık ruhunu geri getirmek için uğraşıyoruz" diyen Terim taraftara da çağrıda bulunarak, "Tüm taraftarlara çağrıda bulunuyoruz. Bizi desteklesinler. 2000 ruhu değil Galatasaraylılık ruhunu geri getirmek için uğraşıyoruz. O zaten bize Aslan yolunu çizer" dedi.

Kaynak:Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3