1877 ALEMDAĞSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNA YAKIŞAN GECE

1877 Alemdağspor birlik ve beraberlik gecesinde buluşturdu. Renkli görüntülere sahne olan geceye katılanlar kulübe tam destek verdi.

1877 ALEMDAĞSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNA YAKIŞAN GECE

1877 Alemdağspor birlik ve beraberlik gecesinde buluşturdu. Renkli görüntülere sahne olan geceye katılanlar kulübe tam destek verdi.

11 Ocak 2020 Cumartesi 12:40
1877 ALEMDAĞSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNA YAKIŞAN GECE

TFF 3. Lig’de mücadele eden Çekmeköy’ün başarılı temsilcisi 1877 Alemdağspor birlik ve beraberlik gecesinde misafirlerini ağırladı. Geceye Siyasi partilerin temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, İşadamları, muhtarlar, basın mensupları, sporcular ve 1877 Alemdağspor’a gönül verenler yer aldı.

Sunumunu Murat Doğan’ın yaptığı program Başkan Cihan Baltacıoğlu’nun selamlama konuşması ile başladı.

1877 Alemdağspor Başkanı Cihan Baltacıoğlu yaptığı konuşmada “Bize destek veren tüm dostlarımız birlik ve beraberlik gecemize hoş geldiniz. Mahallemizin gençlerini spor alışkanlığı kazandırmak, bir arada tutmak, kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve vatana millete hayırlı bir evlat olmalarını sağlamak hedefiyle kurduğumuz ve bugüne kadar sevgiyle büyüttüğümüz mahalle takımımızı TFF 3. Lige kadar çıkartarak Çekmeköyümüze armağan ediyoruz. Asıl hedef başarı olmasa da bir mucizeyi gerçekleştirdik ve Türkiye’de görülmemiş bir başarıya imza atarak 8 yıl gibi bir rekor sürede profesyonel liglerde mücadele etmeye hak kazandık. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı geldi. Herkesi ilçemizin takımına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Siz yeter ki bu değer için elinizi taşın altına koyun, biz gençlerimize sahip çıkmaya ve başarılar getirmeye devam edelim“ dedi.

Gecede kulübe destek olan sponsorlara ve katılımcı olan Sivil toplum kuruluşlarına teşekkür plaketi verilirken kulüp yararına yapılan çekiliş ardından sanatçı ile katılımcılar keyifli bir akşam yaşadılar.

Son Güncelleme: 13.01.2020 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72