Kilyos plajı perişan halde

Kilyos plajı perişan halde

08 Mart 2017 Çarşamba 13:25
Kilyos plajı perişan halde
İstanbul'un ünlü plajlarından Kilyos plajını molozla doldurdular. Yaklaşık 1.5 kilometrelik sahil şeridi inşaat molozlarıyla kaplanmış durumda

Kilyos; İstanbul'da hafta sonu aktiviteleri için en çok tercih edilen beldelerden birisi. Kilyos denildiğinde İstanbulluların aklına öncelikle "plaj" ve "deniz" gelir ... Kilyos plajları İstanbul'da denize girilebilecek en güzel yerlerin başındadır ... Gelin görün ki son günlerde İstanbul'un ünlü plajlarından Kilyos plajını molozla doldurdular.  Kilyos plajındaki bu dehşet verici manzara böyle görüntülendi. Yaklaşık 1.5 kilometrelik sahil şeridi inşaat molozlarıyla kaplanmış durumda. Denizden döküldüğü düşünülen inşaat molozları neredeyse tüm sahil şeridini görülüyor. Sahile vuran malzemeler arasında, kapılar, su boruları, moloz yüklü çuvallar var.. Bu kirliliğin nasıl temizleneceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.



 
Son Güncelleme: 08.03.2017 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3