Çöpten yiyecek toplayan adam yürekleri dağladı!

Çöpten yiyecek toplayan adam yürekleri dağladı!

05 Mart 2017 Pazar 19:00
Çöpten yiyecek toplayan adam yürekleri dağladı!
Pendik Geziboyu Caddesi üzerinde bir vatandaş, ailesine yiyecek bulabilmek için çöplerin içindeki yiyecekleri poşetleyip evine götürmesi yürekleri dağladı.

Pendik Geziboyu Caddesi üzerindeki çöp konteynırında yiyecek arayan adam yürekleri burktu. Çevredeki restoranlardan ve evlerden atılan çöpleri karıştırarak yiyecek toplayan adamın bu görüntüsü, ‘Millet aç’ dedirtti. Uzun süre çöpleri karıştıran vatandaş daha sonra bunları poşetleyerek evinin yolunu tuttu. Olayı gören vatandaş ise yürek burkan bu görüntülere son zamanlarda sıkça rastladıklarını söyleyerek, “Bu görüntülere her zaman rastlamak mümkün. Birçok kişi konteynırları gezerek yiyecek topluyor. Anlaşılan belediyelerin sosyal yardımlaşma sandıkları yetirince çalışmıyor” diyor.

Son Güncelleme: 05.03.2017 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3