Bakan Arslan Sancaktepe'de vatandaşlara pide ikram etti

Bakan Arslan Sancaktepe'de vatandaşlara pide ikram etti

08 Mart 2017 Çarşamba 10:25
Bakan Arslan Sancaktepe'de vatandaşlara pide ikram etti
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Sancaktepe’de bulunan Koçlar Pide ve Restaurant’da vatandaşa pide ikramı yaptı. Aynı yerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da daha önce vatandaşa pide ikramında bulunmuştu.

Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Sancaktepe’de bir dizi ziyarette bulundu. Esnafları ziyaret eden Bakan Arslan Koçlar pideye gelerek vatandaş pide ikramında bulundu. Bakan Arslan ardından Samandıra’da bulunan çay bahçesine giderek burada vatandaşlarla sohbet etti.



Bir dönercide kendi elleriyle kestiği dönerden gazetecilere ikram eden Arslan, daha sonra bir fırında tezgâhın başına geçerek müşterilere ekmek ve simit verdi. Verdiği ekmek ve simitlerin parasını almayan ve "Bizden olsun" diyen Arslan, ardından peynirci, restoran, kuruyemişçi gibi iş yerlerine de uğrayarak işletme sahipleri ve müşterilerle sohbet etti.

Sohbet ettiği vatandaşlarla fotoğraf çektiren Arslan, onlardan halk oylamasında destek istedi. Samandıra’daki programın ardından Bakan Arslan ve ilçe yönetimi, Sancaktepe’de ikamet eden 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, darbeci hainler tarafından şehit edilen Şehit Muhammet Fazlı Demir'in ve El Bab Şehidimiz Selim Topal’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Son Güncelleme: 08.03.2017 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72