Zarif Arslan, Ak Parti saflarına katıldı

Zarif Arslan, Ak Parti saflarına katıldı

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Zarif Arslan, Ak Parti saflarına katıldı

 Deneyimli siyasetçi, Saadat Partisi  Sancaktepe-Yenidoğan eski belde belediye başkanı Zarif Arslan, Ak Parti'ye katıldı. Siyasette her zaman doğrunun yanında olduğunu söyleyen Arslan'ın rozetini bir dönem aynı safta hizmet ettikleri İstanbul Milletvekili İdris Güllüce taktı.

Ak Parti, önemli bir siyasetçiyi daha kadrosuna kattı. Deneyimli ve başarıl siyasetçi, Sancaktepe-Yenidoğan eski belde belediye başkanı Zarif Arslan Ak Parti saflarına katıldı. 1994 yılından beri siyasette Milli Görüş'ü temsil eden Arslan, 2009 yerel seçimlerinde de Saadet Partisi Sancaktepe belediye başkan adayı olmuş ve önemli bir oy oranı elde etmişti. Çok kez Ak Parti'den davet alan Arslan, sonunda Ak Parti'ye katıldı.

Zarif Arslan, Ak Parti Ümraniye Danışma Meclisi toplantısı sırasında yapılan rozet takma töreniyle resmen Ak Partili oldu. Danışma Meclisi toplantısına; İstanbul Milletvekilleri; İdris Güllüce ile Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran ve çok sayıda partili katıldı. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen programa yoğun bir katılım vardı.

Protokol konuşmaları, dilek ve temenniler bölümünden sonra rozet takma merasimine geçildi. Zarif Arslan'ın rozetini, aynı dönemde Saddet Partisi'nde belediye başkanlığı yapan dava arkadaşı İdris Güllüce taktı. Güllüce, Ak Parti'nin deneyimli bir siyasetçiyi kadrosuna kattığını söyleyerek, "Arslan'la bir dönem birlikte Saadet Partisi'nde siyaset yaptık. Daha sonra ben Ak Parti'ye katıldım. Kendisinin de Ak Parti'ye katılması bugüne nasipmiş. Ak Parti'de de önemli hizmetlere imza atacağına inancım tam" dedi. Daha sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Milletvekili Mustafa Ataş ve İlçe Başkanı Öztürk Oran da Arslan'ı tebrik ederek, bundan sonraki siyasi hayatında başarılar dilediler.

Ak Parti'ye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Zarif Arslan ise, "Uzun yıllardır siyasetin içindeyim. Bugüne kadar hep doğrunun ve halkımın yanında oldum. Milli Görüş geleneğinden gelmiş biri olmaktan hep gurur ve mutluluk duydum. Bundan sonra da Ak Parti saflarında yine hizmet etmek bana gurur ve mutluluk verecektir" dedi.

""

Zarif Arslan Kimdir?

Zarif Arslan,1953'te Erzincan'da doğdu. Gazi Üniversitesi Elektrik Makineleri Yüksek Okulu'nu  bitirdi. İstanbul Bayındırlık İskan Müdürlüğü'nde çalıştı. 1994'ten itibaren siyasetin içinde olan Zarif Arslan Yenidoğan Belediyesi'nde Belediye Meclis Üyeliği ve Yenidoğan Belediye Başkanlığı yaptı. Arslan, 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Sancaktepe Belediye Başkan adayı oldu. Zarif Arslan evli ve 4 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72