Yusuf Polat Basın mensupları ile buluştu

Türkiye Değişim Partisi(TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat bu hafta sonu yapılacak parti kurultayı öncesi yerel basınla parti il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yusuf Polat Basın mensupları ile buluştu

Türkiye Değişim Partisi(TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat bu hafta sonu yapılacak parti kurultayı öncesi yerel basınla parti il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

22 Eylül 2021 Çarşamba 15:42
Yusuf Polat Basın mensupları ile buluştu

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Yusuf Polat, kurultay öncesi yerel basınla parti il binasında kahvaltıda buluşarak gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Sohbet havasında gecen kahvaltılı toplantıda konuşan Polat yerel basının önemine vurgu yaparak, “Yerel basın sokağın dilini ifade eder. Sokağı takip etmek için yerel basının önemi büyüktür” dedi.

‘’YERL BASIN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ’’

Yerel basına çok önem verdiklerini ve bu konuda ilk defa bir partide yerel basından sorumlu genel başkan yardımcısı olduğunu da ifade eden Polat, “yerel basından sorumlu bir genel başkan yardımcısı başka bir siyasi partide bulamazsınız. Bu da bizim yerel basına ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Bizim siyasi anlayışımızda bir insanın kamusal bir yerde görevi varsa, o konuda sorumluluk sahibi olması ve işinde donanımlı ve etik değerleri göz önünde bulundurması gerekir.” Dedi.

BÖYLE BİR LİDERLE ÇALIŞMAK BİR ŞANS

Herkesin genel başkan olabileceğini ama herkesin lider olamayacağını söyleyen Yusuf Polat“Biz genel Mustafa Sarıgül'e bir genel başkan olarak değil bir lider olarak bakıyoruz ve böyle bir liderle çalışmak bizim için bir onur ve mutluluk kaynağıdır. Biz siyasi anlayış olarak kutuplaştırma yerine sağı solu birleştirme, ortak değerlere beraberce sahip çıkma arzusundayız. Bugün dünyada ulusal devletçiler ve küreselciler akımına karşı, ulusal devleti muhafaza etmek ve dünya ile de barışık olmak icap eder.” Dedi.

Siyasete yeni bir anlayış getireceklerini söyleyen Polat, ‘’Siyasi Partiler Yasası’nı değiştirerek yok edeceğiz. Siyaset yapmak isteyenler, siyasi ortamın yarattığı sınırlayıcı bariyerlerin dışında çıkabilecek özgürlükte olmalı. Bu ülkede siyasete atılmak isteyen ama kula kulluk etmek istemeyen, bu sebeple de siyasetin dışında kalan çok fazla insan var. Biz bu siyasi ortamı değiştireceğiz’’

Yusuf Polat Programın sonunda ise, ''Her Zman siz bizi çekecek değilsiniz'' diyerek basın mensuplarının fotoğrafını çekti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72