Yıldız sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

CHP'nin Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Ali Rıza Yıldız, bölgedeki...

Yıldız sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

CHP'nin Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Ali Rıza Yıldız, bölgedeki...

05 Kasım 2013 Salı 18:12
Yıldız sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

 

CHP Çekmeköy aday adayı Yıldız sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

CHP’nin Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Ali Rıza Yıldız, bölgedeki sivil toplum kuruluş temsilcileri, dernek başkanları ve işadamlarıyla buluşup fikir alışverişinde bulundu.

Yıldız, çalışmalarına hız verdi

CHP Çekmeköy’ün Belediye Başkan aday adayı Ali Rıza Yıldız, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarının startını bayram öncesinde veren ve vatandaşla sık sık bir araya gelen Yıldız, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, dernek başkanları ve işadamları ile de zaman zaman bir araya geliyor. Bu buluşmalarda fikir alışverişinde bulunurken Çekmeköy adına neler yapılması gerektiği de konuşuluyor.

""

STK ve dernek başkanları ile istişare…

CHP Çekmeköy belediye başkan aday adayı Yıldız, ilçede bulunan aktif dernek ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile bir araya geldi. Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, Çekmeköy Sinoplular Dernek Başkanı Hasan Yalçın, Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Müslüm Erdem, Kars Arpaçay Göldalı Köyü Dernek Başkanı Rıfat Karakaya, Hüseyinli Köyü Muhtarı Abdullah Civelek ile işadamları Öztürk Balcı, Ramazan Çelik ve Erdoğan Bozkurt’u ziyaret edilen bazı dernek başkanı ve sivil toplum kuruluşu oldu.

""

Başkanlar memnun oldu…

Sıcak ve samimi bir havada geçen bu ziyaretlerde karşılıklı iyi niyet dilekleri iletildi. Belediye başkan aday adayı Ali Rıza Yıldız bu ziyaretlerde neden aday adayı olduğunu ve Çekmeköy ile ilgili projeleriyle neler yapmak istediğini anlattı.  Çekmeköy’de uzun yıllardır gazetecilik yapan Yıldız, ilçenin yıllar önceki durumunu ve gelişimini anekdotlarla anlattı. 

Gazetecilik kimliği nedeniyle köyler ve merkez mahalleleri dahil, Çekmeköy’ü karış karış bildiğini söyleyen Yıldız, “Bu nedenle ilçenin sorunlarını en iyi bilenlerden biriyim. Çekmeköy’ün gelişimini adım adım izlediğim ve gördüğüm için yapılamayan, es geçilen projeleri de iyi biliyorum” dedi. Dernek başkanları ve işadamları da, kendisinin Çekmeköy’le bütünleşen isimlerden biri olduğunu söylediler. Yıldız’ın Çekmeköy aday adaylığının kamuoyunda memnunlukla karşılandığını söyleyen dernek başkanları, “Yıllardır bölgede yayın yapıyorsunuz. Çekmeköy’ü iyi tanıyan isimlerden birisiniz. Aday adayı olmanızı tebrik ediyoruz” dediler.

 

""

""

 

"" 

""

""

""

""

Son Güncelleme: 05.11.2013 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3