Üsküdar'a ‘Can'dan aday adayı!

İstanbul genelinde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Tüketiciyi Koruma...

Üsküdar'a ‘Can'dan aday adayı!

İstanbul genelinde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Tüketiciyi Koruma...

28 Temmuz 2013 Pazar 12:21
Üsküdar'a ‘Can'dan aday adayı!

İstanbul genelinde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Tüketiciyi Koruma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mimar Aysel Can Ekşi, CHP’den Üsküdar Belediye Başkanlığı aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla deklare etti.

Tüketiciyi Koruma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mimar Aysel Can Ekşi, CHP Üsküdar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Üsküdar CHP İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen basın toplantısına; CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Necati Ekşi, CHP Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Gökçen Boya, Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar ile Kadıköy Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

""

Mimar Ekşi, basın toplantısının ardından Grand Teras Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğinde, medya mensupları ve partililer ile bir araya geldi ve neden aday olduğunu açıkladı.

“Üsküdar’ı kazanacağız”

Aysel Can Ekşi, Üsküdar’a belediye başkan adayı olmasının nedenleri ve hedeflerini şöyle açıkladı:“İlçemizde ticari hayata ölü toprağı serpilmiş gibi… Esnaf perişan; sabah kepenk açıp, akşam siftah yapmadan kepenk kapatıyor. Üsküdar’ı modern bir kent haline getirmek için zanaatkârların mesleki gruplarına göre sınıflandırılmasına özen gösterilerek, farklı atölye ve dükkanların belirli bölgelere göre toplanmasını sağlamayı, böylece vatandaşın istediği mal ve hizmeti kolayca almasını ve seçeneklerin artmasını sağlayacağız.

""

“Belediye ile halkı bütünleştireceğiz”

Üsküdar’ın sorunlarına dikkat çeken Aysel Can Ekşi, “Üsküdar’ın demografik yapısı ile demokratik yapısını örtüştürüp, ilçemizi ayağa kaldıracağız. Kentsel yenileme konusunda sahip olduğum ihtisasımı Üsküdar’ın yeniden yapılanması için kullanarak, halkın yaşam kalitesinin arttırılmasını sağlayacağım. Üsküdar’a kuracağımız sosyal belediyecilik anlayışı ile belediye ve halkı bir bütün haline getireceğiz. Öyle bir düzen kuracağız ki, daha sonra gelecek yönetimler isteseler dahi belediye ve halkı ayrıştıramayacaklar…”

 

"Description:

 

Son Güncelleme: 28.07.2013 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72