Ümraniye’de seçim kampanyasına destek

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve beraberindeki AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış yaptı.

Ümraniye’de seçim kampanyasına destek

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve beraberindeki AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış yaptı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 13:03
Ümraniye’de seçim kampanyasına destek

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti ilçe teşkilatı ve beraberindeki partililer, Ziraat Bankası şubesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla banka hesabına para yatırdı.

"ÖNEMLİ OLAN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEKTİR"

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın seçim kampanyası, milletin güçlü bir şekilde yolda yürümesi için elzem olan bir kampanya. Bir seçime gidiyoruz. Bütün cumhurbaşkanı adaylarının sevenleri ona maddi yardım sağlarlar. Biz de teşkilat olarak, Cumhurbaşkanımızın seçim kampanyasına katkı sunmak amacıyla geldik. Kimin neye gücü yeterse. Önemli olan miktar değil, kampanyanın yanında olduğumuzu göstermektir. Milletin hizmetine adeta canını koymuş bir liderin, yürüyüşünde ona yol arkadaşı olmaktır. Biz de çam sakızı çoban armağanı katkımızı sunacağız. Hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ise, "Cumhurbaşkanımız bir dünya lideri. İnsanlarımız da bu kampanyaya az da olsa katkıda bulunuyor. Miktarın önemi yok, bir karınca misali, sembolik bir şeydir. Yanında olduğumuzu göstermek amacımız" diye konuştu.

VATANDAŞLAR DA DESTEK VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a partililer ve vatandaşlar da destek verdi. Erdoğan'a destek olmak için banka şubesine gelen Zahide Ezber, "Ölümüne, hep arkasındayız. Çok yoğun çalışıyoruz. Bize olan sevgiyi, Cumhurbaşkanımıza olan sevgiyi görüyoruz. Daha şevkle çalışıyoruz, koşarak. Daha da koşacağız 24 Haziran'a kadar" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'a desteğini göstermek amacıyla gelen Hakan Konuk ise, "Ülkem için, vatanım için, daha doğrusu gençlik için durmak yok, yola devam diyoruz" derken, Erkan Şahin de, "Tayyip Erdoğan biliyorsunuz sadece Türkiye'nin değil ümmetin lideri olarak görülüyor. Türkiye'de ilerlemelerin devam etmesi için kampanyasında ufak da olsa yardımda bulunmak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3