ÜMRANİYE İYİ PARTİ SAHALARA İNDİ

Yakup Fındık başkanlığındaki Ümraniye İYİ Parti, İlçedeki kurucular kurulu üyelerini ve ailelerini bir araya getirdi. Programa katılan Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, “Tarihteki yerimizi alacağız” dedi.

ÜMRANİYE İYİ PARTİ SAHALARA İNDİ

Yakup Fındık başkanlığındaki Ümraniye İYİ Parti, İlçedeki kurucular kurulu üyelerini ve ailelerini bir araya getirdi. Programa katılan Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, “Tarihteki yerimizi alacağız” dedi.

20 Aralık 2017 Çarşamba 10:28
ÜMRANİYE İYİ PARTİ SAHALARA İNDİ

İYİ PARTİ Ümraniye İlçe Başkanlığı kurucular için düzenlediği tanışma yemeğine ilçe yöneticileri ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ da katıldı.

İlçe Başkanı Yakup Fındık, yaptığı selamlama konuşmasında şunlara söyledi: “Bizi bu göreve laik gören Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, Teşkilatlardan Sorumlu Başkanımız Sayın Koray Aydın’a, İl Başkanımız Sayın Ersin Beyaz’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum…

“TÜRKİYE’DE HER ŞEY İYİ OLACAK”

Bizler İYİ Parti’nin ülkemize adalet, huzur ve mutluluk getireceğine inanıyoruz. Türk Milletine ışık saçacağına inandığımız için İYİ Parti’de siyaset yapmaya karar verdik. İnşallah Türkiye’de her şey iyi olacak. Aklında ve kalbinde vatan sevgisi olan herkesi bize destek vermeye ve partimizde görev almaya davet edeceğiz. Çok çalışacağız, durmayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız. Yapıcı, birleştirici ve hoşgörülü bir siyaset anlayışı ile partimizi iktidara taşıyacağız. Bizler istiyoruz ki Ümraniye iyi olsun. Bizler istiyoruz ki Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Cumhurbaşkanı olsun..”

ÖZDAĞ: “KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK BİZİ YILDIRAMAZLAR”

İYİ PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da yaptığı konuşmasında, ülkenin bir sıkıntısı olduğunu, ancak bu sıkıntıların İYİ Parti ile son bulacağını söyledi. Özdağ, “Korkunun ecele faydası yoktur. Biz herkesi kucaklamaya geliyoruz” dedi. “İYİ Parti, bütün vatan severleri bir çatı altında toplayan bir partidir” diyen Ümit Özdağ, “İYİ Parti, gerginleşmiş bir toplumu iyi etmek için kurulan bir partidir. Tüm ülkesini sevenleri partimize davet ediyoruz. Bazıları iktidara gelirken ‘milli görüş gömleğimizi çıkardık’ dediler. Ama bizler gömlek falan değiştirmiyoruz, aynı gömlekle geliyoruz” dedi...

Son Güncelleme: 20.12.2017 10:29
Anahtar Kelimeler:
Ümit Özdağİyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72