Ümraniye CHP'den bereketli iftar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ümraniye ilçe yöneticilerinin ev sahipliğ...

Ümraniye CHP'den bereketli iftar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ümraniye ilçe yöneticilerinin ev sahipliğ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye CHP'den bereketli iftar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ümraniye ilçe yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine başta il yöneticileri olmak üzere çok sayıda partili katılırken yemek renkli görüntülere sahne oldu.

 

CHP Ümraniye ilçe yöneticilerinin düzenlemiş olduğu iftar yemeği, geçtiğimiz günlerde Atakent Vals Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Çok sayıda partilinin yoğun ilgi gösterdiği iftara meclis üyeleri de katıldı. Yemeğe katılanlar arasında İlçe Başkanı Nurkal Dedetaş ve yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Gül Hanım, Kadın Kolları Üyeleri, Kadın Kolları İl Yönetimi'nden Tuncay Tuna ve Nevzat Karataş bulunuyordu.

 

Dedetaş: “Birlikteliğimiz devam etsin”

 

İftar öncesi bir konuşma yapan İlçe Başkanı Nurkal Dedetaş; “Öncelikle siz değerli  örgütümüzün il, ilçe ve mahalle sorumlusu değerli arkadaşlar, bu güzel ve anlamlı günde bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu birlikteliğimizin bu anlamlı günle birlikte daha da ileriki yıllara taşınacağını umut ediyorum, hepiniz hoş geldiniz” dedi.

 

""

CHP İstanbul Milletvekili

Özkeş'ten anlamlı konuşma

 

CHP İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda eski Üsküdar Müftüsü olan İhsan Özkeş, Ramazan'ın barış, kardeşlik ve dostluk ayı olduğuna vurgu yaparak başladığı konuşmasında; “Hep beraber bu mübarek günde kardeşçe iftarımızı açacağız. İnşallah canımız sağ olduğu sürece yine hep beraber aynı sofrayı paylaşmak dileğiyle sizleri selamlıyorum” dedi ve okuduğu dualarla davetliler iftarlarını açtı.

 

Gençlik Kolları Başkanı

Mevlüt Tursun'dan

geceye yakışır sözler

 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Tursun da iftarda yaptığı konuşmasında, “Öncelikle değerli il yöneticilerim, kadın kollarım, siz değerli büyüklerim ve basın mensubu arkadaşlar. Bu anlamlı günde bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz, hepiniz hoş geldiniz” dedi. Tursun, konuşmasının devamında, “Şimdiden bayramınızı kutluyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

""

 

Başkan Mevlüt Tursun,

CHP'lilere yeni gençliği tanıttı

Başkan Tursun yeni göreve atanmasıyla ilgili  olarak da; “Geçtiğimiz günlerde eski gençlik kolu  başkanımız Akın Özen'in askere gitmesiyle boşalan Ümraniye Gençlik Kolları başkanlığına ilin vermiş olduğu kararla bu göreve atandım” dedi ve yeni atanan arkadaşlarını da basına ve CHP'lilere tanıttı. Tursun ayrıca Afrika'da yaşanan kuraklık nedeniyle ölen çocuklar için yakın bir zamanda gençlik kolu olarak yardım kampanyası başlatacaklarını söyledi. Haber: Aşkın Akkuş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72