Ümraniye Ak Parti Mahmut Eminmollaoğlu ile devam

Ümraniye Ak Parti 7. Olağan Kongrede tek aday olan mevcut ilçe başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ‘yola devam’ dedi. Kongreye partinin üst düzey yönetimi katıldı.

Ümraniye Ak Parti Mahmut Eminmollaoğlu ile devam

Ümraniye Ak Parti 7. Olağan Kongrede tek aday olan mevcut ilçe başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ‘yola devam’ dedi. Kongreye partinin üst düzey yönetimi katıldı.

15 Kasım 2020 Pazar 14:14
Ümraniye Ak Parti Mahmut Eminmollaoğlu ile devam

Tek liste tek aday

İstanbul’da birçok ilçe başkanlıklarında değişim yaşanırken, Ümraniye’de ise mevcut ilçe başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ile devam kararı alınmıştı. Alınan bu karar doğrultusunda AK Parti Ümraniye 7. Olağan İlçe Kongresi tek aday ile gerçekleşti. Millet bahçesinde gerçekleşen kongreye; AK Parti Genel Başkanı Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları, AK Parti MKYK Üyeleri ve Milletvekilleri Mustafa Ataş, İffet Polat, Erol Kaya, İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Kurtulmuş: Ak parti bir dava hareketidir

AK Parti Genel Başkanı Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yapmış olduğu konuşmada dünyanın ve Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiği bir dönemde yaptıklarını belirten Kurtulmuş, dünyanın yüzyılda bir gelen olaylardan biriyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Kurtulmuş, Türkiye için böylesine önemli bir dönemin birkaç yüzyılda bir geldiğini dile getirerek, "Bu dönemin adını çok açık bir şekilde koymak zorundayız. Bu dönem, Türkiye'nin önlenemeyen yükselişi dönemidir. 7 düvel karşımızda, buna rağmen karşılaştığımız birçok sıkıntıya rağmen yolumuza devam ediyoruz. Çünkü AK Parti sadece bir parti değildir. AK Parti bir dava hareketidir, misyon hareketidir. AK Parti'ye gönül verenler, sıradan partizan insanlar değildir. Sıradan parti mensupları değil, bir büyük muştuya, büyük bir davaya kilitlenmiş hedefe doğru yürüyen insanlardır. Davamız, bu aziz milleti yeniden güçlü bir şekilde ayağa kaldırmaktır." diye konuştu.

Mollaoğlu: Tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

Yeniden seçilen Av. Mahmut Eminmollaoğlu, ‘’7.olağan kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Bu güne kadar birlikte görev yaptığımız ve bu dönem görev almayan tüm arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ederken yeni görev alan arkadaşlarıma görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan kongremizin organizasyonunda emeği geçen başta belediye başkanımız İsmet Yıldırım ve ekibine, Kadın kolları başkanımız Hülya Taşçı’ya, gençlik kolları başkanımız Muhammed Burak Çiftçi’ye, Teşkilat başkanımız Salim Çetinkaya’ya, seçim işleri başkanımız Ziya Durmuş Çiftçioğlu’na, tanıtım ve medya birim başkanımız Hasan Basri Temel’e, ilçe sekreterimiz Ebru Aracı kardeşime hassaten teşekkür ediyorum. Omuzlarımıza yeniden yüklenen bu sorumluluğun gereğini yapmak, 2023 ve 2053 hedeflerimize ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz inşallah’’

Son Güncelleme: 16.11.2020 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72