Ümraniye AK Parti Heyeti ESSİAD ve Bakkallar Odası’nı ziyaret etti

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve beraberindeki heyet önce Anadolu Yakası Esnaf Sanatkar ve İşadamları Derneği ESSİAD’ı, sonrasında ise Ümraniye Bakkallar ve Büfeciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Ümraniye AK Parti Heyeti ESSİAD ve Bakkallar Odası’nı ziyaret etti

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve beraberindeki heyet önce Anadolu Yakası Esnaf Sanatkar ve İşadamları Derneği ESSİAD’ı, sonrasında ise Ümraniye Bakkallar ve Büfeciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

13 Eylül 2017 Çarşamba 13:09
Ümraniye AK Parti Heyeti ESSİAD ve Bakkallar Odası’nı ziyaret etti

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Ümraniye AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu iadei ziyaretlerine devam ediyor. İlçedeki sivil toplum örgütleri ve dernek ziyaretlerinin startını veren Eminmollaoğlu beraberinde; İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, İlçe Başkan Yardımcıları Salim Çetinkakaya, Fatma Şentürk, İmdat Köseoğlu, Abdullah Koyak, Abdüssamet Can'la birlikte önce Anadolu Yakası Esnaf Sanatkar ve İşadamları Derneği ESSİAD’ı, sonrasında ise Ümraniye Bakkallar ve Büfeciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

İLK DURAK ESSİAD’DA ESNAF, ZANATKAR VE İŞADAMLARININ SORULARI KONUŞULDU

İlçe Başkanı Av. Eminmollağlu ve beraberindeki heyet ilk önce ESSİAD’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “ Gerçekten de başkanımızı önemsiyoruz, Ümraniye’miz için hayırlı işler yapacağına inanıyoruz. Yeni görevinden dolayı şahsım ve kurumum adına hayırlı ve uğrulu olmasını temenni ediyorum ”dedi. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı esnafın sorunlarını dile getirdi. Başkan Sarı, esnafın bazı sıkıntılarının olduğunu, bununla ilgili neler yapılacağını, nasıl bir yol çizileceğini Başkan Mahmut Emin Mollaoğlu’na aktardı. Çiçeği burnundaki Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu da, her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarının bizim partimiz için ne kadar önemli olduğunu buradan bir kez daha belirtmek isterim. Gerek esnafın gerekse işadamlarının bazı sorunları mutlaka vardır, ancak bu sorunların çözümü noktasında hükümetimiz elinde geleni yapmaktadır ve milletçe bu sorunlarımızı çözeriz” dedi. ESSİAD üyeleri de Başkan Eminmolloğlu’na sordukları sorularla sıkıntılarını dile getirdi.

BAKKAL ESNAFININ SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI

Daha sonra ilçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, beraberindekilerle birlikte Ümraniye Bakkallar ve Büfeciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkan Resul Taşçı’dan bilgi aldı. Başkan Taşçı ilçe başkanına yeni görevinde başarılar diledi ve esnafın sıkıntılarını kendisine iletti. Ümraniye’de bulunan Suriyelilerin çok büyük sıkıntılar yarattığını söyleyen Taşçı, “Bunlar devlete ne vergi, ne kira stopajı veriyorlar. Resmen kaçakçılık yapıyorlar. Benim bakkalım sinek avlarken elin adamı buralarda rahat esnaflık ediyor” dedi. İlçe Başkanı Mahmut Eminmolloğlu da, “Emniyetten aldığım bilgiye göre Ümraniye’mizde 15 bine yakın yabancı barınıyor. Bu, birçok ilçedeki yabancı sayısının hayli altında bir rakam. Bu noktada da sorunlar yok değil, ancak çözülebilir sorunlar bunlar. Esnafımız, yöneticilerimiz ve vatandaşımız el ele verirse çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Ülkemizin bir sorunu da iş beğenmezlik. Gidiniz Osmanbey tarafına her iş yerinde yabancılar çalışıyor nedeni de bizimkilerin iş beğenmezliği var. Sıkıntımız zaten oradan başlıyor. İnşallah bunları çözeceğiz” dedi. Ziyaretler toplu hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3