Ülkücülerin tek adresi MHP'dir

Ülkücülerin tek adresi MHP'dir

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ülkücülerin tek adresi MHP'dir

Şile MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür,  ilçede son günlerde hızla artan siyasi gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özgür, ilk olarak önemli bir konuya dikkat çekti. İlçe Başkanı Hüseyin Özgür konu ile ilgili şunları söyledi:
“Geçtiğimiz günlerde Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Şefkat Çetin ile İstanbul İl Başkanlığımızda yapılan ilçe başkanları toplantımızda Sayın Çetin'in bir sözüne dikkat çekmek istiyorum… Çetin, konuşmasında; ‘Ülkücü kimliği ile MHP'ye muhalefet yapan herkesin uyarılması ve bu kötü huylarından vaz geçirilmesi'ni istemişti. Bizim de MHP Şile Teşkilatı olarak bu uyarıdan çıkardığımız sonuç;  şu eski Ülkücü, eski partili, eski siyasetçi veya diğer ‘eski' vasıflarla sokaklarda, belediyede, devlet kurumlarında MHP'li kisvesiyle siyaset yapılmasının artık önüne geçilecektir. Ayrıca MHP adına siyaset yapılacak tek yer MHP Şile Teşkilatı'dır”.

""

“Şile milliyetçisinin tek adresi MHP İlçe Başkanlığı'dır”

Başkan Özgür, konuşmasının devamında; “Şunu açıklıkla söylemek isterim ki, her Şile milliyetçisinin tek adresi MHP Şile İlçe Başkanlığı'dır. Tüm Ülkücülerin ve milliyetçilerin fikirleri bizim için çok önemli ve değerlidir. Artık bundan böyle ilçemizde, ayda bir toplanacak olan Ülkücü danışma meclisinde bu arkadaşlarımız fikirlerini söyleyecek ve harekete yön vereceklerdir. Ülkücü terbiye almamış ve bu ahlaka sahip olmayan, sözde Ülkücüler, ne yazık ki  Şile'nin birçok yerinde karşımıza çıkmaktadır. Biz bu kişileri son bir kez daha uyarıyoruz. ‘BEN DE ESKİ ÜLKÜCÜYÜM' diyerek toplum karşısına çıkmayınız. Bu söz ‘Ben de eskiden adamdım' sözüne eşdeğerdir tüm Ülkücülerin gözünde.
Çünkü, AKP'nin kucağında ülkücülük olmaz” dedi.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür, Şile Belediyesi ile ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu. Özgür, bu konuda da; “Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, 2004 yılından bu zamana nihayet belirginleşen imar planları ile ilgili son günlerde yaptığı bilgilendirme toplantılarında bile sadece laf üreten ama hiçbir zaman sorunlara cevap vermeyen bir davranış izliyor.  AKP'li Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'na sormak istiyoruz: ‘İBB tarafından ilçeye hibe edilen, İstanbul Boğazı'nın elli yıllık, yani yarım asırlık, tarihi Maltepe gemisi büyük bir tören ve şov ile limana yanaştırıldı. Kaptan köşkünden eller sallandı, icraatlarınız kitapçıklarınızda boy boy yer aldı. Liman, kültür merkezi olacak dendi. Kısa süreli nikahlar kıyıldı, sergiler açıldı.

Peki bütün bunlar güzel de, şimdi tarihi vapurumuz adeta kaderine bırakıldı. Yarım asırlık Maltepe vapuru bakımsızlıktan yorgun vaziyette. Adeta ‘Ben bunu hak etmedim' dercesine limanda duruyor. Sanki bir şey yapılıyormuş gibi bir de o bölgeye girişte, bir tabelada ‘LİMAN KÜLTÜR MERKEZİ' yazıyor. Biz de şimdi soruyoruz sayın başkana: ‘O tabelanın gereği neden yapılmıyor?'

""

Diğer taraftan İstanbul Kalkınma Ajansı'nın ve diğer girişimcilerin yanında adeta ev sahibi rolü oynayarak ‘Kadın Toplum Merkezi' ilçemize kazandırıldı. Yapanlar belli, ancak ‘bunu da biz yaptık' diyerek halkımıza boş açıklamalar yapıyorlar. Kısa bir süre Maltepe vapurunda yapılan tüm etkinlikler, şimdi buraya yani  ‘Kadın Toplum Merkezi'ne kaydırıldı. Buradaki  imkanlar daha iyi olabilir ama o zaman o limandaki, sözde kültür merkezini neden değerlendirmiyorlar? Şimdi biz bu açıklamalarda bulunurken, Belediye Başkanı Tabakoğlu, ‘O zaman bize proje sunsunlar' diyecektir. Buna eminim. Bakın elbette ilçemiz için gereken ne ise yaparız, ama dedim ya, ilçemizde hükümet, İBB, bakanlıklar ve bağlı kurumlar, Kalkınma Ajansı gibi,  kısaca ‘tüm yapılanları biz yaptık' diyen bir zihniyet var ve ona da sahip çıkacakları için paylaşmayı şu an için uygun bulmuyoruz. Biz projelerimizi halkımızın bizlere vereceği görev zamanı elbette açıklayacağız” dedi.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür, konuşmasını; “Şahsım ve teşkilat mensubu arkadaşlarımla  merak ettiğimiz önemli konulardan biri de Karamandere göletinin patikalarına dökülen sıcak asfaltların belediye başkanının talimatıyla mı yapıldığı… Açıkçası merak ediyoruz. Kısa süre önce ilçemizde belediyemiz tarafından satılmak istenilen arsa için, ‘Neden satıyorsun veya satma, satamazsın'dan önce şunu sorduk: ‘Satacaksan ne yapacaksın' dedik. Ama nedense konu uzadıkça uzadı ve ihale yapılmadı. Kısa zaman önce yaptığımız açıklamada şuna değinmiştik:  Mekke'deki son Osmanlı eseri olan Ecyad Kalesi'ni yıkan ve yerine dev yapıları yapan Ladin grubu, Şile'de arazi pazarlamaya çalıştığınız Ladin grubuyla aynı değil mi? Her fırsatta ‘Osmanlı torunuyum' diyen Belediye Başkanı Tabakoğlu, Osmanlı mirası düşmanlarıyla neyin pazarlığını yaptı? Bize anlatsın. Bakın tüm bu söylediklerimizle ilgili  belediye başkanının yapacağı açıklamaları merakla bekliyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki, yapılacak olan açıklamaları kamuoyu ile paylaşacağız. Ayrıca, sizler ile ve kamuoyu ile paylaşacağımız konular, haddinden fazla. Şimdilik kısaca paylaştığımız bu açıklamalarımıza ne cevap gelecek bekleyeceğiz. Biz, MHP Şile İlçe Teşkilatı olarak daha önemli açıklamalarımızı elbette zamanı geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağız” diyerek tamamladı.       

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72