Türkmen'den Üsküdarlılar'a sürpriz

Hilmi Türkmen geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde işlerine gitmek için...

Türkmen'den Üsküdarlılar'a sürpriz

Hilmi Türkmen geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde işlerine gitmek için...

26 Mart 2014 Çarşamba 17:13
Türkmen'den Üsküdarlılar'a sürpriz

Hilmi Türkmen geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde işlerine gitmek için evlerinden çıkan Üsküdarlılara küçük bir sürpriz yaptı.

VATANDAŞA ÇORBA DAĞITTI

Aşevi kulübesinde halka sıcak çorba dağıtan Türkmen “ sabahın bereketini vatandaşlarımızla paylaşalım istedik.” Dedi. Takım elbise üstüne taktığı mutfak önlüğü ile halka çorba dağıtan Türkmen halkın şaşkın bakışlarına ve tebessümlerine “ Hayırlı işler, afiyet olsun.” Sözleriyle karşılık verdi.

ATÖLYEYİ ZİYARET ETTİ

Çorba dağıtımından sonra Selimiye’de belediye atölyesini ziyaret eden Türkmen, personelle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sırasında personelle sohbet imkânı da bulan Hilmi Türkmen ziyaretine ilişkin kısa bir konuşmada bulundu. “Bugün bu sofrada siz kıymetli mesai arkadaşlarımla bir arada olmaktan çok mutluyum. Dilerim ki 30 Mart’tan sonra da nice sofralarda buluşuruz. Nice güzel günleri birlikte yaşarız. Böyle kalabalık sofralarda yemeğin yanı sıra, derdi, kederi, mutluluğu paylaşıyor oluşumuz, sohbetler edip birbirimize kulak veriyor oluşumuz her şeyden güzel.” Sözleriyle bulunduğu ortamdan aldığı keyfi dile getiren Türkmen hayırlı işler temennileriyle konuşmasını noktaladı.

Son Güncelleme: 26.03.2014 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3