Torlak ve MHP adayları kayıpta

MHP'nin milletvekili adaylarının ortalıkta fazla gözükmemesi dikkat çekiyor

Torlak ve MHP adayları kayıpta

MHP'nin milletvekili adaylarının ortalıkta fazla gözükmemesi dikkat çekiyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Torlak ve MHP adayları kayıpta


Seçime hızla yaklaştığımız şu günlerde bölgede siyasi tansiyon yükselirken MHP'nin milletvekili adaylarının ortalıkta fazla gözükmemesi akıllarda çeşitli soru işaretleri doğuruyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin İstanbul 1. Bölge milletvekili adaylarının henüz sahaya inememesi, D. Ali Torlak'ın geçen dönemki çalışma performansına göre bu dönem ortalıkta fazla gözükmemesi kamuoyunda çeşitli yorumlar yapılmasına neden oluyor.

 

MHP adaylarından bölge kamuoyunun yakından tanıdığı simalar D. Ali Torlak ve Fuat Fettahoğlu gibi isimlerin seçime kısa bir zaman kalmasına rağmen sahaya inmemesi, “Parti içinde tepki ve kırgınlıklar mı yaşanıyor?” sorusunu gündeme getiriyor.

 

Engin Alan ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'den sonra 3. sırada yer verildiği için Torlak'ın bu seçim çok da ön plana çıkmayı düşünmediği iddia ediliyor. Bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir diğer isim Fuat Fettahoğlu'nun da sıralamadan memnun kalmadığı için sahaya inmek istemediği konuşuluyor.

 

Öte yandan; MHP İstanbul İl Teşkilatı'nın da etkinlik ve faaliyetlerin duyurulmasında, özellikle basın yayın ve tanıtım kanadında zayıf kaldığı, organizasyonlar yeterince duyurulamadığı için de tam bir ‘kendin çal kendin oyna' havası estiği öne sürülüyor.   

 

İstanbul Teşkilatı'nda kısa bir süre önce iş başına getirilen Başkan Abdurrahman Başkan'ın, adaylar ve ilçe teşkilatları ile daha koordineli bir şekilde sahaya inmesini beklediğini dile getiren MHP tabanı, Torlak ve Fettahoğlu gibi yakından tanınan isimlerin alanda gözükmemesi üzerine karamsarlığa kapıldıklarını ifade ediyorlar.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72