TDP İstanbul Kongresi Coşku İle Gerçekleşti

Türkiye Değişim Partisi'nin İstanbul 1. Olağan İl Kongresi yoğun bir katılımla coşku içinde gerçekleştirildi. Kurucu İl başkanı Yusuf Polat’ın tek aday olarak yeniden seçilirken, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: "Büyük demokrasi mücadelesi için yola çıktık" dedi.

TDP İstanbul Kongresi Coşku İle Gerçekleşti

Türkiye Değişim Partisi'nin İstanbul 1. Olağan İl Kongresi yoğun bir katılımla coşku içinde gerçekleştirildi. Kurucu İl başkanı Yusuf Polat’ın tek aday olarak yeniden seçilirken, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: "Büyük demokrasi mücadelesi için yola çıktık" dedi.

12 Temmuz 2021 Pazartesi 14:28
TDP İstanbul Kongresi Coşku İle  Gerçekleşti

Yusuf Polat’a tam destek

Türkiye Değişim Partisi'nin İstanbul 1. Olağan İl Kongresi, Şişli Cevahir otelin kongre salonunda TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün katılımıyla gerçekleştirildi. Kongreye TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, TDP İstanbul İl Gençlik Kolları ile TDP Kadın Kolları üyeleri ve pek çok delege katıldı. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül kongre salonuna gelişinde coşkuyla karşılandı. Kurucu İl başkanı Yusuf Polat’ın tek aday olarak yeniden seçildi.

‘’Yusuf Polat ve arkadaşlarını kutluyorum’’

Mustafa Sarıgül, Sevgili kardeşlerim, kurucularım, il başkanlarım, ilçe başkanlarım, bu bereketli yolda, birlikte yürüdüğümüz arkadaşlarım; İstanbul kongremize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İstanbul İl Başkanım Yusuf Polat ve arkadaşlarını kutluyorum. Pandemi şartları münasebetiyle il kongremize, maalesef davet edemediğimiz, kalbi burada yüreği sizlerle beraber atan, ekranları başında, radyoda, internette, sosyal medyada bizi izleyen tüm yurttaşlarımızı, saygıyla sevgiyle selamlıyorum…Anadolu’muzda, kalbi ülkemiz için atanlara selam olsun

"TDP'nin ana felsefesi adalettir"

Kongrede konuşan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Sevgili kardeşlerim, bir ülkenin en büyük varlığı ülkenin adaletidir. Hazreti Ömer, 'Adalet mülkün temelidir' diyerek önemli bir işarette bulunmuştur. Hazreti Ali 'Devletin dini adalettir' diyerek çok önemli bir noktaya işaret etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk, adaleti genç cumhuriyetimizin temel taşı yapmıştır. TDP'nin ana felsefesi adalettir. Adalet yoksa bereket olmaz, adalet yoksa yatırım olmaz, adalet yoksa ekonomi olmaz. Çünkü adalet, insan haklarının, hukukun temel taşıdır. Hiç kuşkunuz olmasın. Biz adaletli olacağız, haktan yana olacağız. Biz, güçlünün değil haklının yanında olacağız" diye konuştu.

"Büyük demokrasi mücadelesi için yola çıktık"

Adalet ve demokrasi için yola çıktıklarını belirten Sarıgül, "Ezileni, yorulanı, çaresizi görüyoruz, çare TDP'dir. Biz vatan ve bayrak aşkı ile geliyoruz. Biz umut için, bereket için geliyoruz. Bugün çok mutluyum, sizlerin heyecanını görüyorum, sizlerle gurur duyuyorum. Kardeşlerim doğruları söylediğimiz için buradayız, bildiğimiz yoldan şaşmadığımız için buradayız, 'adalet ve demokrasi' dediğimiz için buradayız. Vatan sevgisiyle bir büyük demokrasi mücadelesi için yola çıktık" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72