Taner Yıldız: Gereken cevabı alacaklar

Yıldız "Gereken cevabı yerlerinde alacaklardır" dedi.

Taner Yıldız: Gereken cevabı alacaklar

Yıldız "Gereken cevabı yerlerinde alacaklardır" dedi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Taner Yıldız: Gereken cevabı alacaklar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, terör örgütünün saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ülkenin bölünmez bütünlüğüne kastedenler, gereken cevabı yerlerinde alacaklardır" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İmamhatip Mezunları Derneği'nin ve 2. Buğday ve Su Festivali'ne katıldı. Ebiç'te düzenlenen festivalde terör örgütü PKK'nın Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki saldırısıyla ilgili açıklama yapan Bakan Yıldız, hain saldırıda şehit olan askerlerin acısını birlikte yaşadıklarını bildirdi. Bakan Yıldız, "Bu acıları yürekten hissediyoruz ve acıları küçültmek için çalışıyoruz" diyerek, ülkenin bölünmez bütünlüğüne kastedenlerin gereken cevabı yerinde alacaklarını söyledi. 
Köylerin ve beldelerin çehresinin değiştiğini ve artık Türkiye'nin eskisi gibi olmadığını söyleyen Bakan Yıldız, Cumhuriyetin 100. yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi hedeflediklerini ifade etti. Türkiye'nin güçlü bir ülke olacağını kaydeden Bakan Yıldız, "Birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız bir engel yok. Sürdürülebilir istikrar ile Türkiye hedefine ilerleyecek. Hep beraber büyüyeceğiz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72