Süleyman Soylu Çekmeköy'de dostlarıyla buluştu

Süleyman Soylu Çekmeköy'de dostlarıyla buluştu

Süleyman Soylu Çekmeköy'de dostlarıyla buluştu

Süleyman Soylu Çekmeköy'de dostlarıyla buluştu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Süleyman Soylu Çekmeköy'de  dostlarıyla buluştu

Demokrat Parti önceki dönem genel başkanı Süleyman Soylu Çekmeköy'de, eski ilçe başkanı ve işadamı Hakkı Demir'in davetinde partili yol arkadaşları ve dostlarıyla buluşup hasret giderdi.

Demokrat Parti'nin önceki dönem genç genel başkanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz hafta sonu Çekmeköy'e sürpriz bir ziyaret yaptı. DP eski ilçe başkanı ve bölgenin tanınan işadamı Hakkı Demir'in davetlisi olarak ilçeye gelen Soylu, Çekmeköy'deki özel bir restoranda partili yol arkadaşı ve dostlarıyla bir araya gelip hem hasret giderdi hem de bundan sonra takip edeceği yol haritası üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette partinin önceki dönem genel merkez MYK üyeleri ve il yönetimi yanı sıra; DP Ümraniye eski ilçe başkanı Tarık Aksar, DP Çekmeköy eski ilçe başkanı Hakkı Demir, partinin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Erdal Aras, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sinan Yılmaz, Mehmet Özdil, Recep Yükseler, Sefer Baylan ve çok sayıda partili vardı.

Hoş sohbet ortamında gerçekleşen bu önemli buluşmada gelecek adına fikir alışverişi yapıldı. Gecenin geç saatlerine kadar partili ve dostlarıyla sohbet eden Süleyman Soylu, önemli mesajlar da verdi. Siyasetin konuşulduğu buluşmada Soylu, kendi yol haritası ve partinin durumuyla ilgili de analiz yaptı.

Haber: Gürhan Demirtaş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3