SP Ümraniye'nin saha çalışmaları tam gaz

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Yusuf...

SP Ümraniye'nin saha çalışmaları tam gaz

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Yusuf...

23 Şubat 2014 Pazar 16:33
SP Ümraniye'nin saha çalışmaları tam gaz

Saadet Partisi Ümraniye’nin saha çalışmaları tam gaz

 

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Yüksel’in saha çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tüm mahallerde deva eden çalışmalarda belediye başkan adayı Yusuf yüksel, projeleri hakkında halkı bilgilendiriyor.

Saadet Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Yusuf Yüksel her gün bir mahallede esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Akşam saatlerinde ise ev sohbetleri programlarına katılıyor. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan belediye başkan adayı Yusuf Yüksel, “31 Mart sabahı Ümraniye halkı reklam belediyeciliğinden hizmet belediyeciliğine geçecektir” diyerek vatandaştan destek istiyor. Yüksel’e, partinin ilçe başkanı, SKM Başkanı Şahin Güngör, eski belediye başkanı Mehmet Bingöl ve ana kademe eşlik ediyor.

Birçok mahallede aralıksız devam eden saha çalışmalarında Belediye Başkanı Adayı Yusuf Yüksel projelerini ve yapacaklarını da anlatıyor. Yüksel, “Belediyeyi teslim aldığımız gün ilk işimiz ‘Rüşvet alan da veren de mel'undur’ tabelasını Belediye girişine asacağız. Ümraniye’nin sorunlarını biliyoruz. Ümraniye’nin en acil sıkıntısı olan trafik sorununu çözerek, yaşanabilir bir Ümraniye haline getireceğiz” diyor. 

""

Halkın dertlerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Yusuf Yüksel, “Sizlerin güvenini boşa çıkartmayacağız.  Halkın istemediği hiç bir şeye imza atmayacağız. Çalışmalarımızı tüm Ümraniye sathında devam ettiriyoruz, girmedik sokak ve girmedik esnaf bırakmayacağız” dedi. Bazı esnaf ise, “Yusuf Yüksel temiz ve dürüst kişiliği ile beğendiğimiz bir kimsedir. Kendisine başarılar diliyoruz. Umarız Ümraniye’miz böyle temiz kimselerle yoluna devam eder” diyor.

 

Son Güncelleme: 23.02.2014 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72