SP İSTANBUL’DA 9 İSİM DAHA NETLEŞTİ

Üsküdar’a Yılmaz Bayat, Ümraniye’ye Yakup Kasımay

SP İSTANBUL’DA 9 İSİM DAHA NETLEŞTİ

Üsküdar’a Yılmaz Bayat, Ümraniye’ye Yakup Kasımay

22 Ocak 2019 Salı 15:30
SP İSTANBUL’DA 9 İSİM DAHA NETLEŞTİ

Saadet Partisi İstanbul’da 9 ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı. Av. Yakup Kasımay, Ümraniye Belediye Başkanı olarak açıklanırken, Üsküdar’ın adayı ise tecrübeli isim Yılmaz Bayat oldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor. Saadet Partisi İstanbul’da 9 ilçe belediye başkan adayını daha belirledi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim’in “İstanbul’a hizmet edecek, dürüst, çalışkan, liyakatli adaylarımızı açıklamaya devam ediyoruz” diyerek Ümraniye Belediye Başkanı olarak İlçe Başkanı Av. Yakup Kasımay’ı resmen açıkladı.Üsküdar’a ise tecrübeli siyasetçi Yılmaz Bayat aday oldu.

Diğer açıklanan ilçe ve adaylar ise şöyle: Bakırköy: Adnan Şahin. Başakşehir: Bekir Demirkaya. Beyoğlu: Mehmet Yıldız, Güngören: Adnan Hacıabdullahoğlu. Kadıköy: Ahmet Kökler. Maltepe: Fatih Erbican, Şişli: Muharrem Çam. Ümraniye: Yakup Kasımay. Üsküdar: Yılmaz Bayat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3