SP Genel Başkanı Kamalak, Üsküdar ve Ümraniye'de

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ümraniye'de esnaf ziyareti yaptı.

SP Genel Başkanı Kamalak, Üsküdar ve Ümraniye'de

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ümraniye'de esnaf ziyareti yaptı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
SP Genel Başkanı Kamalak, Üsküdar ve Ümraniye'de

Üsküdar Meydanı'nda halka seslenen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ümraniye'de esnaf ziyareti yaptı. Kamalak, "Saadetli günler size bir oy kadar yakın" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, İstanbul programı kapsamında, Üsküdar ve Ümraniye'de vatandaşlarla buluştu. Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları eşliğinde halka seslenen Kamalak, Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde yaptığı gezilerde, Saadet Partisi'nin 12 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimleri için vaatlerini ve Niçin Saadet Partisi'nin tercih edilmesi gerektiğini anlattı.

""

Üsküdar'da Osmanlıca'nın seçmeli ders olacağını, üniversite harçlarının tamamıyla kaldırılacağını, insanların onurunu zedeleyici bir hale gelen yeşil kartın kaldırılacağını ve nüfus kağıdının sağlık hizmeti almak için yeterli olacağını ifade eden Kamalak, ayrıca dış politikada da devrim niteliğinde yenilikler yapılacağını söyledi.

AB yerine İslam Birliği kurulacağını, NATO gibi işleyen İslam barış gücünün kurulacağını ve İslam ortak pazarı kurularak İslam ülkeleri arasındaki ticareti geliştirecek projelere imza atılacağını ifade eden Kamalak, iktidar olmaları halinde hükümetin daha önceden olduğu gibi ilk icraat olarak işçiye, emekliye, memura % 50'lik zam yapılacağını söyledi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3