SP Çekmeköy'den iftar

Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı teşkilatın katılımıyla bir iftar...

SP Çekmeköy'den iftar

Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı teşkilatın katılımıyla bir iftar...

30 Temmuz 2013 Salı 17:02
SP Çekmeköy'den iftar

Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı teşkilatın katılımıyla bir iftar programı düzenledi. Programa il teşkilat üyeleri da katıldı.

Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Teşkilatı, her sene olduğu gibi bu sene de geleneksel iftar programını Yılmazlar Restaurant’ta gerçekleştirdi. Partinin ana kademe, gençlik ve kadın kollarının katıldığı iftar programına il yönetimi de katıldı.

İlçe Başkanı Bedirhan Arslan yaptığı açılış konuşmasında, Mısır’daki olaylara dikkat çekti. Mısır’da yaşananlara seyirci kalamayacaklarını söyleyen Arslan, parti olarak gerekli tepki ve protestolarını yaptıklarını belirti. Ramazan Ayı’nın önemi ve bereketine de değinen Arslan, “Yaklaşan yerel seçimlere en hazır ve tecrübeli parti Saadet Partisi’dir” dedi.

""

İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bingöl de konuşmasında; “Kolaycılığa kaçmıyoruz. Teslimiyetçi de değiliz. Bu tercihimiz ülkemizdeki ve dünyadaki zulmü sona erdirmek içindir. İnancımızın gereğidir. Bunu başaracağız, bunun için çok çalışacağız, hiçbir seçmeni atlamadan ulaşacağız ve kurtuluş reçetesinin Saadet Partisi’nde olduğunu anlatacağız” dedi.

 

Son Güncelleme: 30.07.2013 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72