Sivaslılardan Sarıgül'e protesto şoku

Büyük Sivas Dayanışma Hareketi kahvaltısına katılan Mustafa Sarıgül'e tepki.

Sivaslılardan Sarıgül'e protesto şoku

Büyük Sivas Dayanışma Hareketi kahvaltısına katılan Mustafa Sarıgül'e tepki.

04 Mart 2014 Salı 16:11
Sivaslılardan Sarıgül'e protesto şoku

Büyük Sivas Dayanışma Hareketi kahvaltısına katılan Mustafa Sarıgül’e tepki. Konuşurken davetlilerin kendisini dinlememesine sinirlenen Sarıgül, “Toplantı adabı diye bir şey var, beni dinleyin” dedi. Bunun üzerine birçok davetli salonu terk etti.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bostancı Green Park Otel’de konuşurken masalarda kendi aralarında konuşanlara sert uyarıda bulundu, Sarıgül, “Konuşurken toplantı adabı denen bir şey vardır, dinleyeceksiniz” dedi. Mustafa Sarıgül daha önce de Sivaslılarla bir araya geldiği toplantıda, “Allah sizi İstanbul’a getirmiş, bir de Sarıgül’ü göndermiş, daha ne yapsın?” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifade gündem yaratmış ve Sivaslılar’ın büyük tepkisini çekmişti.

""

‘Ali Bey ben konuşuyorum dikkat et’

Öte yandan Sarıgül kürsüye davet edilirken çok alkışlanmadığı dikkatlerden kaçmadı. Sarıgül konuşmasına başlarken, masalarda oturan davetliler kendi aralarında konuşmaya başladı. Sarıgül bunun üzerine, “Ali Bey, ben konuşurken neden aranızda konuşuyorsunuz?” diye sert bir şekilde uyarıda bulundu. Sarıgül’ün sert tepkisi karşısında, “Böyle organizasyon görmedik” diyen davetliler tepkilerini dile getirdi.

Salonda seslerin daha da yükseldiğini fark eden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “başka bir programa katılmam gerekiyor” diyerek salondan erken ayrılmak zorunda kaldı.  Kahvaltıya; CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya,  CHP Kartal Belediye Başkanı ve Adayı Op. Dr. Altınok Öz, CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç ve çok sayıda konuğun atıldığı gözlendi.

""

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3