Sipahi’den 1 günde 9 toplantı

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi, halk buluşmalarına devam ediyor. Cumartesi günü Alemdağ Meydanında binlerce insana hitap eden Sipahi, gün içinde de 9 toplantıya katıldı. 4 dernek, 1 Cemevi, 1 kahvehane, 1 site ile 2 de mahalle toplantısına katılan Sipahi’ye katıldığı toplantılardan destek açıklamaları geldi.

Sipahi’den 1 günde 9 toplantı

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi, halk buluşmalarına devam ediyor. Cumartesi günü Alemdağ Meydanında binlerce insana hitap eden Sipahi, gün içinde de 9 toplantıya katıldı. 4 dernek, 1 Cemevi, 1 kahvehane, 1 site ile 2 de mahalle toplantısına katılan Sipahi’ye katıldığı toplantılardan destek açıklamaları geldi.

18 Mart 2019 Pazartesi 11:08
Sipahi’den 1 günde 9 toplantı

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Çekmeköy’de seçim çalışmalarına devam ediyor. Gittiği her yerde geniş kitlelerce karşılanan Sipahi, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Cumartesi günü Alemdağ Meydanında bin’lere hitap eden Sipahi gün içinde de 9 toplantıya katıldı. 4 dernek, 1 Cem evi, 1 kahvehane, 1 site ile 2 de mahalle toplantısına katılan Sipahi’ye katıldığı toplantılardan destek açıklamaları geldi.

Her kesimden destek geliyor

Pazar günü programına Çınar Düğün Salonu’nda Kastamonu Derneği (KAS-DER)’in düzenlediği kahvaltı organizasyonuna katılarak başlayan Sipahi, sırayla Çankırılılar Derneği, Sivas Suşehri Yerkesen Köyü Derneği ve Kars Arpaçay Gönülalan Köyü Derneği’nin Salon Pamira’da düzenlediği programlara katılarak projelerini anlattı. 4 derneğin yönetici ve üyelerinden de seçimlerde Sipahi’yi destekleyeceklerine dair açıklama yapıldı.

Dernek ziyaretlerinden sonra Çekmeköy Hacı Bektaş Cemevi’ni ziyaret eden Sipahi, daha sonra sırasıyla Sultançiftliği Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinde halk toplantılarına katıldı. Akşam da Hamidiye Mahallesinde bulunan Güven 89 sitesinde ve Nişantepe Mahallesinde Romanlarla buluşup desteklerini aldı.

Katıldığı dernek ve mahalle toplantılarında projelerini halka anlatmaya devam eden Sipahi gün içinde katıldığı toplantılarda da şu açıklamalarda bulundu:"Belediye başkanı olduğumda ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız, bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım.

Vatandaşa kira yardımı yapacak

En büyük projemiz ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız. Belediyenin yıllık 280 milyon TL bütçesinden yapacağım 3 milyon TL'lik kira yardımı bizleri batırmaz. Bu bütçe zaten Çekmeköy halkına ait. 'Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız.

Ev hanımlarına evde iş imkanı

Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara da eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanet iken ev işlerini rahatça yapabilecek. Başka ilçelerde olan ama bizim özlem duyduğumuz gençlik merkezi, spor salonları, sinema ve kültür alanları da önceliğimiz olacak. Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz. Bizim yaptığımızın üzerine taş bile koymadı gelen başkanlar. Sizler de bunu biliyorsunuz. Bu düzene son verin, Çekmeköy yerinde saymasın. Belediye Başkanlığım döneminde yaptığım çalışmaları birçok vatandaşımız bilir. Geçmişte yaptığımız çalışmalar geleceğimizin teminatıdır. Vatandaşın imar sorunu da önceliğimiz olacak. Herkese eşit ve adil imar da prensiplerimiz arasında yer alacak. Projelerimizden biri de Çekmeköy'de yaşayan insanlara iş alanı yaratmak olacak. Seçimi kazandığımızda belediye başkanı da üyeler de yerli ve milli olacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72