Şile CHP'de yeni Başkan Sacit Terzi

Şile CHP İlçe Başkanı Aras Arslan belediye başkan aday adaylığı için...

Şile CHP'de yeni Başkan Sacit Terzi

Şile CHP İlçe Başkanı Aras Arslan belediye başkan aday adaylığı için...

28 Temmuz 2013 Pazar 12:15
Şile CHP'de yeni Başkan Sacit Terzi

Şile CHP İlçe Başkanı Aras Arslan belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa edince, ilçe Yönetim Kurulu toplanarak yeni başkanını seçti. Toplantıdan çıkan karar ile yeni CHP Şile İlçe Başkanlığı görevine Sacit Terzi seçildi.

Göreve gelen Başkan Sacit Terzi, düzenlenen devir-teslim töreni ile  parti mührünü eski başkan Aras Arslan'dan teslim aldı. İlçe teşkilatında düzenlenen törende veda konuşması yapan eski başkan Aras Arslan şunları söyledi: “Parti genel merkezimizden gelen genelge doğrultusunda yerel yönetim seçimlerinde aday adayı olmak isteyen parti yöneticilerinin 15 Temmuz günü istifa etmeleri gerekiyordu 16 Kasım 2012 itibari ile büyük gurur ve şerefle yürüttüğüm Şile ilçe Başkanlığı görevimden, 15 Temmuz 2013 tarihi itibari ile Şile’de belediye başkan aday adayı olabilmek için  istifa etmiş bulunmaktayım. Tüzüğümüz gereği ilçe başkanının istifası sonrasında yerine gelecek yeni ilçe başkanını yönetim kurulu seçmekte. Kongreye kadar devam eden süreci yeni göreve gelen ilçe başkanı götürüyor” dedi ve   süreç hakkında bilgiler verdi. Aras, konuşmasında;  “18 Temmuz günü yapılan yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarımız aldıkları karar doğrultusunda, Şile Ağva'nın Koltu Köyü’nden Sayın Sacit Terzi’yi ilçe başkanlığı görevine seçmişlerdir” dedi.

“Ben artık sade bir üyeyim”

Aras Arslan konuşmasına devamla; “Ben artık sade bir CHP üyesi olarak sizler ile birlikte CHP bayrağını Şile'nin burçlarına dikmek için mücadele edeceğim. Bundan herkes emin olabilir. Beraberce el ele kol kola birlikte çalışacağız.

""


“Her veda bir başlangıçtır”

İlçe başkanlığım dönemimde benimle beraber olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Bu bir veda değil, başlangıçtır. Sizlere ve kamuoyuna söz veriyorum CHP’nin adayı kim olursa olsun hep birlikte kol kola çalışarak Şile'ye CHP bayrağını dikeceğiz. 30 Mart 2014’te sloganımızı gerçekleştireceğiz. Şile'den doğacak güneş, hem Şile'yi hem İstanbul 'u aydınlatacak” dedi.

 

“Birlikte çalışarak zafere ulaşacağız”

Yeni İlçe Başkanı Sacit Terzi de yaptığı konuşmada, CHP’lilere ilginç açıklamalarda bulundu. İlçe teşkilatında düzenlenen törene katılımın yoğun olmasıyla mutlu olan  Başkan Sacit Terzi; “Sıcak bir günde sizleri ufak bir yerde ağırladığımız için öncelikle özür diliyorum. Göreve layık görüldüğüm andan bu zamana, telefonla, mesajla bana destek veren tüm dostlarıma, doğup büyüdüğüm Ağva Koltu Köyü ve çevre köylerden bana destek olan köylülerimle onur duyuyorum. Onlar da bana mutlu olduklarını söylediler. Şileli olmaktan her zaman gurur ve onur duyuyorum” dedi. Terzi konuşmasına devamla; “Ayrıca öğrencilik yıllarımdan bu zamana CHP’li olarak yaşamaktayım. Ne mutlu ki bana doğup büyüdüğüm ilçemde ve yöremde partimin bayrağını taşıyacağım. Yerel seçimler sürecine ben ve siz dava arkadaşlarım kol kola girerek Şile'mizde Belediyemizi  kazanacağız. Şunu da açıkça söyleyeyim, beni aradığınızda ilçede bulamazsınız. Ben ve arkadaşlarım sahada, yani Şile'nin her mahallesinde,  57 köyümüzün her birinde çalışacağımız için beni ancak oralarda halkın içinde bulursunuz” dedi. Yapılan konuşmalar sonrasında, parti mührü ve karar defterini Aras Arslan yeni başkana teslim etti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 28.07.2013 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3