Şile Ak Parti İlçe Başkanlığı iftarına yoğun ilgi

Ramazan Ayı'nın sonuna yaklaştığımız şu günlerde iftar programlarına olan...

Şile Ak Parti İlçe Başkanlığı iftarına yoğun ilgi

Ramazan Ayı'nın sonuna yaklaştığımız şu günlerde iftar programlarına olan...

31 Temmuz 2013 Çarşamba 17:15
Şile Ak Parti İlçe Başkanlığı iftarına yoğun ilgi

Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaştığımız şu günlerde iftar programlarına olan ilgi de artıyor. Bunlardan birinde, Şile Olimpiya Spor Tesisi’nde düzenlenen iftar programına yaklaşık  7 bin kişilik bir katılım oldu…5 bin kişilik düzenlenen iftar alanı katılımın yoğunluğundan dolayı Pazar sokağına kadar uzatıldı.

Ev sahipliğini Ak Parti  İlçe Başkanı İlhan Ocaklı'nın yaptığı iftara; Milletvekilleri Oktay Saral, M. Bilal Macit, Ahmet Berat Conkar, İl Başkan Yardımcıları, İl Koordinatörleri, ilçe teşkilat mensupları, Belediye Başkanı, Yerel Basın Mensupları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. İftarda tüm partililer yaşanan izdihamdan dolayı konuklara öncelik verdi. İftar öncesinde Milletvekilleri, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı birer selamlama konuşması yaptı.

""

“Duran adam olmadık, olmayacağız”

İlçe Başkanı İlhan Ocaklı yaptığı konuşmada dikkat çekici açıklamalarda bulundu.  Başkan Ocaklı selamlama konuşmasında;”Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Şile’de bir rekora imza attık. 5 bin derken 7 bin kişilik büyük bir sofrada hep birlikteyiz. Bu tarifsiz mutluluğu nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Herkes ektiğini biçer. Biz hiçbir zaman ‘duran adam olmadık olmayacağız’. Yaptığımız işlerle, hizmetlerimizle karşınızdayız. Bu sevgi seli de bunun karşılığıdır. Durmak yok yola devam” diyerek konuşmasına devam etti. Sık sık alkış ve tezahüratlarla sözleri kesilen Başkan İlhan Ocaklı, yapılan hizmet ve yatırımlardan da bahsetti. İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, özellikle ilçede yeni yapılan okulların ikisinin hayırsever vatandaşlar tarafından yapıldığına dikkat çekti ve; “Sınıflarda kış aylarında sobalı eğitim gören çocuklarımızın bugünkü durumunu göz ardı edemeyiz. Sağlık konusunda ise büyük aşamalardan geçtik. Bakın örnek vermek gerekirse yaşlı veya köylerde oturan vatandaşlarımızın ilaçları evlerine kadar gidiyor” dedi. Başkan İlhan Ocaklı’nın, yaptığı konuşma  sırasında
gördüğü yoğun kalabalığın etkisi ile adeta seçim meydanında konuşurcasına heyecanı objektiflere de yansıdı.  

""

Tüm protokol erkanı tek tek selamlama konuşması yaptı. Türkiye’nin en genç milletvekili olan, İstanbul Milletvekili Bilal Macit konuşmasında; ”Şile’nin bende çok özel bir yeri var. Şile’den sorumlu milletvekiliyim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sizlerle birlikte olmak bana her zaman büyük mutluluk verdi” dedi.

 

Son Güncelleme: 31.07.2013 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3