“SEÇİMDEN SONRA ÇOK FARKLI ADIMLAR ATACAĞIZ”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da düzenlenen AK Parti mitinginde konuşuyor

“SEÇİMDEN SONRA ÇOK FARKLI ADIMLAR ATACAĞIZ”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da düzenlenen AK Parti mitinginde konuşuyor

25 Mart 2014 Salı 18:54
“SEÇİMDEN SONRA ÇOK FARKLI ADIMLAR ATACAĞIZ”

Başbakan Erdoğan Samsun'da konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samsun’da düzenlenen AK Parti mitinginde konuşuyor.

Mustafa Kemal’i anlayanlar vardır bir de onu istismar edenler vardır. Samsun İstiklal Mücadelesi ruhunu, Türkiye’nin özünü anlamış bir şehirdir.

"NEDEN BENİMLE UĞRAŞIYORSUN"

Daha düne kadar Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyenler Pensilvanya’nın askeri oldular. Bazı CHP’liler arabalarının üzerine Atam izindeyiz yazıyor ya onlara tavsiyem şu Hocam izindeyiz yazsınlar. İnsanız sonuçta… CHP genel müdürü bizim dil sürçmelerimizde her yerde anlatıyordu. Etme bulma dünyası.  Dün Isparta’da “ben maliyeciyim nasıl para götürülür bilirim” diyor. Hakikatten bilir. SSK’nın başındayken de götürücüydü zaten.  Kırıkkale’ye geçiyor orada da “namussuz siyaseti getirelim” diyor.Benimle neden uğraşıyorsun. Bak benimle uğraşırken başına neler geliyor.

Bu Kılıçdaroğlu bana bir iftira daha attı. İsviçre bankalarında 13 bankada benim hesabım varmış. Buradan sesleniyorum. (Meydandakilerin “sahtekar Kemal” sloganları üzerine)
Ya ne derseniz deyin o rahmet yağıyor zanneder. Eyyy Kılıçdaroğlu dürüstsen samimiysen o 13 tane hesabın nerede olduğunu çıkar.

“GÜLEN KASETÇİLİK’LE BERABER ÇALIŞIYOR”

Siyasetin tek limanı ahlaktır. Siyaset kasetle, montajla, iftirayla yapılmaz. O da Gülen kasetçilikle beraber çalışıyor.  Pensilvanya üretsin sen de Tahtakale’de kasetçilik yap.

“SEÇİMDEN SONRA ÇOK FARKLI ADIMLAR ATACAĞIZ”

Bu CHP, MHP, BDP temiz siyaset yapmak yerine sırtlarını Pensilvanya’ya dayayıp oradan aldıkları kırıntılarla siyaset yapmaya çalışıyorlar. Bu Pensilvanya örgüttür. Dedim ya inlerine gireceğiz. Bu seçimden sonra çok daha farklı adımlar atacağız.

"EDEBİM MÜSADE ETMEZ"

Türkiye’de Müslümanlara en büyük zulmü CHP zihniyeti yaptı. Bu Pensilvanya’nın ablaları da şimdi CHP’ye oy istiyor. Yazıklar olsun size. Müslüman bir defa sokulduğu delikten bir daha sokulmaz. Pensilvanya’daki zat bana uzun lakabını takmış…Eyyy Hoca diye geçinen zat. Allah’ın yarattığı bir insana orta boyluymuş kısa boyluymuş denmesinin bizim inancımızda tefriki bellidir. Söyleyeceğim daha ileri şeyler var da benim edebim buna müsaade etmez.

Bu uzun bize çok hainlik etti diyor. Ne yaptık 17 tane üniversite açmana yardım ettik diye mi hainlik ettik. Bu kadar okullar açtınız size araziler tahsis ettiğimiz için mi hainlik ettik. Kalktı bu Pensilvanya’daki sevgili Peygamberimizi istismar etti. Miraçtan Peygamber efendimizi indirerek kamyonete bindirdiler. Bu senaryoların bütün onayları oradan geliyor.

kaynak:hurriyet

Son Güncelleme: 25.03.2014 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3