Sarıgül Ümraniye'de Pazar gününe işaret etti

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı...

Sarıgül Ümraniye'de Pazar gününe işaret etti

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı...

12 Kasım 2013 Salı 16:24
Sarıgül Ümraniye'de Pazar gününe işaret etti

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı sorulan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben hiçbir zaman 'adayım' diyemem” dedi.
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ümraniye'deki bir alışveriş merkezinde "Ne Bir Eksik Ne Bir Fazla" isimli kitabını imzaladı.  Sarıgül, “Önümüzdeki Pazar günü tam saat 12:00'da CHP İstanbul il başkanlığını ziyaret edeceğim. İstanbul il başkanlığında ziyaret esnasında belli görüşlerimi kamuoyuyla paylaşacağım" dedi.
 
""
CHP'ye yeniden üye olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa SarıgülÜmraniye'deki bir alışveriş merkezinde "Ne Bir Eksik Ne Bir Fazla" isimli kitabını imzaladı. Atatürk'ün sevdiği şarkılar eşliğinde düzenlenen imza gününde Sarıgül, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hiçbir parti gözetmeden bütün yurttaşları kucaklamak istediğini söyleyen Sarıgül, "Aday olmak benim şahsım için önemli bir olay değildir. Hiçbir zaman adayım diyemem. İstanbul'da huzuru, barışı, hakkı, hukuku, adaleti sağlayacak ötekisi olmayan bir anlayışıyla her siyasi partiye oy veren yurttaşlarımızı kucaklayan bir anlayışla ben yollardayım. Bana oy veren yurttaşlarımı hiçbir zaman mahcup etmek istemiyorum" diye konuştu. Sarıgül, oy vermeyen yurttaşların da bir dahaki seçimlere kadar oylarını almak istediğini söyledi.
""
 
"Başın düşerse dara Sarıgül'ü ara"
CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı sorulan Sarıgül şunları söyledi: "Şişli'de başardığımızı İstanbul'da da, Türkiye'de de başaracağımız kanısındayım. Bu, Sarıgül'ün bireysel mücadelesi değil, inandığımız düşüncelerin iktidara gelme mücadelesi.CHP   Genel Merkezi önünde Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bütün nezaketiyle, zarafetiyle Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül veren binlerce yurttaşımızı bağrına bastı, kapılarını ve yüreğini açtı. Bundan sonra bizim görevimiz, başarı elde etmek. Bir olmak, beraber olmak. Gün, birlik günü beraberlik günü. Yurttaşlarımıza şunu ifade ediyorum; başın düşerse dara Sarıgül'ü ara."
 
""
"Kadıköy'deki kardeşlerimizi de kucaklamakla mükellefiz"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olmasıyla ilgili görüşleri sorulan Sarıgül, "Bir siyasi partide adayın çok olması oradaki, demokrasi kültürünün ne kadar geliştiğini gösterir. Bu; zenginliktir, barıştır, özgürlüktür. Ben aday adayı olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu; demokrasinin güzel bir olgunluğu, güzel bir erdemidir. Biz dün genel merkez önündeydik. Oraya gelen binlerce kardeşlerimizi, biz Kadıköy'deki kardeşlerimizi de kucaklamakla mükellefiz. Kadıköy Meydanı'ndaki kardeşlerimiz de bizimdir” dedi.
 
""
 

Son Güncelleme: 12.11.2013 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72