Sancaktepe’de değişen bir şey yok… Nereden geliyor bu değirmenin suyu?

Sancaktepe’de değişen bir şey yok… Nereden geliyor bu değirmenin suyu?

19 Mart 2019 Salı 13:30
Sancaktepe’de değişen bir şey yok… Nereden geliyor bu değirmenin suyu?

Borç batağındaki Sancaktepe’nin AK Parti Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü’nün; pankart, afiş ve bilboard reklamlarına milyonlarca lira harcaması, ‘Nereden geliyor bu değirmenin suyu?, Sancaktepe’de değişen bir şey yok’ yorumlarına neden oluyor..

Müsriflik ve israfta yine sınır yok

600 milyon lira borç bırakarak Ataşehir’e atanan İsmail Erdem’in ardından Sancaktepe’de değişen bir şeyin olmadığı görülüyor. Sancaktepe’nin Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü’de müsriflik ve israfla İsmail Erdem’le yarışıyor. Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü’nün; pankart, afiş ve bilboard reklamlarına milyonlarca lira harcaması, ‘Nereden geliyor bu değirmenin suyu?, Sancaktepe’de gelen gideni aratıyor’ yorumlarına neden oluyor.

Reklam harcamalarına 7 Milyon TL

CHP’nin önceki dönem ilçe başkanı Alper Yeğin, konuyu sosyal medya hesabında şu şekilde duyurdu: ‘Sancaktepe Belediyesi nasıl mı iflas etti? AK Parti Adayı Şeyma Döğücü Hanımefendi’nin sadece pankart, afiş ve bilboard gibi reklam işlerine yaklaşık 7 milyon TL harcadığını biliyor musunuz? Not: Gece yanan bilboard ışıklarının faturasını da Sancaktepeliler ödüyor.’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3