Sancaktepe Saadet Partisi'nden veryansın

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı, partinin İstanbul Büyükşehir...

Sancaktepe Saadet Partisi'nden veryansın

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı, partinin İstanbul Büyükşehir...

20 Şubat 2014 Perşembe 14:44
Sancaktepe Saadet Partisi'nden veryansın

Sancaktepe Saadet Partisi’nden ilçe belediye ve Büyükşehir’e veryansın

 

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı, partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer’in de katıldığı kahvaltılı programı düzenledi. Kahvaltıda Sancaktepe Belediyesi ve Büyükşehir’in yetersiz çalışmalarına vurgu yapıldı.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, partinin Sancaktepe’de düzenlediği kahvaltıya katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Tuğrul Aksoy yaptığı açılış konuşmasında Milli Görüş belediyeciliğine vurgu yaptı.

‘Sancaktepe hala bizim eserlerimizle övünmektedir’

Aksoy, “Sancaktepe belediyesi halen bizim dönemimizde olan bazı eserlerle övünmektedir. Allah’a hamd olsun ki bugüne kadar hiçbir şaibeli işe karışmadık ve karışmayız. Sancaktepe en genç ilçelerimizden biri. Ancak bugüne kadar yerel anlamda üzerine düşen görevi yapıyor mu bir düşünmek lazım. Ben ciddi bir çalışmanın olmadığını görüyorum.  Ancak Millî Görüş belediyecilik iş başına gelirse 1994’deki azmi ve ruhunu Sacaktepe ve İstanbul’da yakalayacaktır” dedi.  

""

‘Bir gözünüz haram ve helali,  diğer gözünüz ise hizmeti görecektir’

Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı Recai Demiryürek de yaptığı konuşmasında; “Seçildiğim gün Milli Görüş belediyeciliğini tekrar getirmek istiyorum” dedi.  Demiryürek,  “Canı gönülden hizmet yapacağız. Bir gözünüz haramı ve helali, diğer gözünüz ise hizmeti görecektir.  Hep beraber başaracağız, çünkü bizim huzura ve barışa ihtiyacımız var” dedi.  

‘İstanbul, ranta kurban ediliyor’

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Sancaktepe’de çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Esmerer,  “30 Mart 2014 yerel seçimleri çok önem arz ediyor.  Çünkü rant ve imar yolsuzluklarına dur demeliyiz. İstanbul’u bilen bilir, hangi ilçesine giderseniz gidin sanki Başbakan İstanbul Belediye Başkan Adayı imiş gibi bir algı var. Benim Topbaş’a bir çağrım oldu, halen cevap almış değilim. İstanbul’un siluetini bozan plazaları yıkacak mısınız, yıkmayacak mısınız?

""

‘Ak Parti ve CHP beraber göz yumuyor’

Esmerer, “İmar yolsuzlukları almış başını gidiyor. Kuzey ormanları talan edilmiş. İstanbul adeta nefessiz kaldı. Adamına göre imar veriliyor. Eğer partiliyseniz koca koca plazalar dikiyorsunuz. Ama,  sıradan vatandaşsanız canınızı okuyorlar.  Hepsi yolsuzluk ve rüşvete bulaşmış. İstanbul’u CHP ile beraber talan etmişler. Öte yandan iktidarın ayakkabı kutularında çıkan milyon dolarlar ve bakanların çocuklarıyla yaptığı telefon konuşmaları ise ört bas edilmeye çalışılıyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 20.02.2014 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72