Sancaktepe CHP'de örgütün dediği oldu!

CHP Sancaktepe olağanüstü kongresinde örgütün adayı E. Gamze Öztürk, ...

Sancaktepe CHP'de örgütün dediği oldu!

CHP Sancaktepe olağanüstü kongresinde örgütün adayı E. Gamze Öztürk, ...

27 Mayıs 2014 Salı 14:06
Sancaktepe CHP'de örgütün dediği oldu!

Sancaktepe CHP’de örgütün dediği oldu!

Beklenen muhalefet yapılacak mı?

 

CHP Sancaktepe olağanüstü kongresinde örgütün adayı E. Gamze Öztürk, müteahhit adaylar Ali Polat ve Haydar Yıldırım’ı geçerek ilçenin yeni başkanı oldu. Gamze Öztürk, Ayten Durmuş gibi başarısız mı olacak, yoksa ilçeye çeki düzen verip etkili bir muhalefet mi yapacak? Partililer bu sorunun cevabını merakla bekliyor. 

Belirsizlik, kongre ile son buldu

CHP Sancaktepe’de aylardır süren karmaşa, yapılan ilçe kongresi ile son buldu. Ayten Durmuş başkanlığındaki ilçe yönetimi yerel seçimlerde aldığı başarısız sonuçla görevden alınmış ve Hüseyin Tosun kayyum tarafından ilçe başkanlığına atanmıştı. Tosun’un, silahlı saldırıya uğraması ile 5 Mayıs’ta yapılması gereken ilçe kongresi geçtiğimiz Pazar günü yapıldı.

Kadının fendi müteahhitleri yendi!

Yenidoğan Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kongrede 3 liste yarıştı. Örgütün aday olarak gösterdiği Gamze Öztürk, müteahhit adaylar Ali Polat ve Haydar Yıldırım ile yarıştı. Elif Gamze Öztürk, oyların 123’ünü alırken, Ali Polat 105 ve Haydar Yıldırım 19 oy aldı. Bu sonuçla Gamze Öztürk ilçenin yeni başkanı oldu. Kongreye katılan İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak birer selamlama konuşması yaptı.

Özlenen muhalefet yapılacak mı?

Seçimi kazanan E. Gamze Öztürk yönetimi ile birlikte çıktığı sahnede birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kongre, centilmenlik içinde geçerken tatsız bir olay yaşanmadı. Özellikle Ayten Durmuş başkanlığı ile yıpranan ilçenin yeni dönemde toparlanması bekleniyor. 30 Mart yerel seçimlerinde Sancaktepe’de büyük bir hezimete uğrayan CHP’de yeni bir ivme ve heyecanın yakalanması şart gözüküyor. Kongreye katılan delege ve partililer Öztürk ve ekibinin başarması için elini taşın altına sokması gerektiğini söyleyerek, etkili bir muhalefeti şart koştular.

 

 

 

Son Güncelleme: 27.05.2014 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72