Sancaktepe CHP'de kongre yapılamadı

Sancaktepe CHP'de kongre yapılamadı

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sancaktepe CHP'de kongre yapılamadı

CHP Sancaktepe ilçe kongresi çıkan gerilim yüzünden ertelendi. İlçe Başkanı Hakkı Sağlam, kongreyi açan konuşmayı yapmasının ardından, Divan Başkanlığı'na Doğan Tekel'i önerdi. Tekel'in divan başkanlığına önerilmesinin ardından, İlçe Başkan Adayı Gülabi Kalem'i destekleyen bir grup ise, “Bizim de adayımız var, divan başkanlığına Hasan Hüseyin Ulucan'ı öneriyoruz” dedi.

 

Sağlam ise “Oylama yaptık, oylamada Doğan Tekel seçildi” deyince gerilim çıktı. Gülabi Kalem'in yakınları, “Oylama geçersiz, Tekel'e sadece on kişi oy verdi. Oylamayı adil bir şekilde yapın” diye itiraz etti. Bu sırada Doğan Tekel kürsüye çıkmaya çalıştı. Tekel'in divan başkanlığı kürsüsüne yönelmesi üzerine zerine salondaki gerilim arttı.

 

Kürsüyü işgal eden bir grup taşkınlık çıkarınca, Doğan Tekel, “Burada kimsenin can güvenliği yok. Salonu boşaltın, kongreyi iptal ediyorum” dedi. Olayların büyümesi üzerine kongre iptal edildi. Başkan adayları Hakkı Sağlam ile Gülabi Kalem'in yakınları da salonu hızla terk etti. Şimdi gözler, kongrenin yapılacağı yeni tarihin belirlenmesinde.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3