Salih Kırıcı: “2019’daki seçimlere hazırız”

Geçtiğimiz hafta olağan kongre ile Çekmeköy AK Parti’de 2. Dönem İlçe Başkanlığı görevine seçilen Salih Kırıcı gazetemize konuştu. 2019’un zorlu bir yıl olacağını söyleyen Salih Kırıcı, “Hem yerel hem de cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine hazırız, Çekmeköy’de oylarımızı daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

Salih Kırıcı: “2019’daki seçimlere hazırız”

Geçtiğimiz hafta olağan kongre ile Çekmeköy AK Parti’de 2. Dönem İlçe Başkanlığı görevine seçilen Salih Kırıcı gazetemize konuştu. 2019’un zorlu bir yıl olacağını söyleyen Salih Kırıcı, “Hem yerel hem de cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine hazırız, Çekmeköy’de oylarımızı daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

26 Mart 2018 Pazartesi 10:45
Salih Kırıcı: “2019’daki seçimlere hazırız”

Çekmeköy AK Parti 2. Dönem İlçe Başkanlığına seçilen Salih Kırıcı, yeni dönemdeki hedefleri, 2019 seçimleri, yeni yönetim kadrosu ile ilgili gazetemize konuştu. Salih Kırıcı’nın gazetemize yaptığı açıklamanın satır başları şöyle:

“BİZE VERİLEN GÖREVİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ İYİ BİLİYORUM”

“Öncelikle genel merkezin takdiri ile aday olduk. Mahalle teşkilatlarının ve AK Parti seçmenlerinin de bir teveccühü vardı. Bir çok etmen bir araya geldi, ben de devam ettim. Ben de samimi olarak bu göreve devam etme arzusundaydım. Bize verilen görevin ne anlama geldiğini biliyorum. 2019 çok zorlu bir yıl olacak. Bu görev, ‘2019’daki zorlu süreçte bu yük sizin sırtınızda olacaktır’ gerçeğidir.

“YÜKÜMÜZ DAHA DA ARTTI GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Bilindiği gibi ilçe teşkilatlarında asil yönetim kurulu 30’dan 25’e yedek yönetim ise 30’dan 13’e düştü. Yani kadromuzu azalmasına rağmen yükümüz daha fazla. Daha az teşkilat mensupları ile 2019’da hem yerel hem de Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için gece gündüz demeden daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Çekmeköy’de oylarımızı daha da yukarılara taşımak için ben ve arkadaşlarım özverili bir çalışma içine gireceğiz. Hem belediye ile uyumlu, hem kadın, gençlik kolu ve mahalle teşkilatı ile uyum içinde bir çalışmamız var. Bu, başarı için çok önemli. Eğer tek bir hedef ve amacınız varsa burada kavga ve çekişme olmaz. Aynı hedefe odaklı kişiler başarıyı getirir.

“TÜM MAHALLELERİN TEMSİL EDİLDİĞİ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK”

Yeni yönetim kurulunda yüzde 40 gibi bir değişim oldu. Bunun nedeni, öncelikle kadro sayısında bir azalma oldu. İkincisi genel merkezin takdiri ile genç ve kadın kotası uygulamasını gerçekleştirdik. Üçüncüsü ise demografik yapıya uygun bir yönetim için bu değişiklikler hayata geçti. Bu kadroyu oluştururken hem demokratik yapıyı hem de kadroların mahallelere göre dağılımını sağlamaya özenle dikkat ettik. Hemen hemen tüm mahallelerin temsil edildiği bir yönetim kadrosu oluştu.

“DAHA ETKİN BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ OLACAK”

Yönetim kurulumuzda 5-6 tane genç arkadaşımız ve 7 kadının olması hem gençlerimize hem de kadınlara ne kadar önem verdiğimizi gösteriyor. Yine kurumsal hafızaya sahip, geçmiş dönemde de görev yapmış değerli isimler var. Teşkilatta görev yapan arkadaşlarımızı yönetim kurullarına yansıttık. Kısacası dengeli bir yönetim kadrosuna sahibiz. Emek sarf eden, çalışan, hem gençleri hem de kadınları büyük bir hassasiyetle yönetime yansıttık. Yeni dönemde yönetimdeki kadro sayısının düşmesinden dolayı komisyonlar kurarak daha çok arkadaşlarımıza görev verilerek daha etkin bir çalışma içine gireceğiz.

“CUMHUR İTTFAKINDA OLAN PARTİLERLE DAHA SIK BİRARAYA GELECEĞİZ”

MHP ilçe başkanı ile arada bir görüşüyoruz. Görüşmelerimizde cumhur ittifakı noktasında sahada yapacağımız çalışmalar için fikir alışverişinde bulunuyoruz. İttifakta olacak parti veya partilerle bu süreçte daha çok bir araya geleceğiz. Yukarıdaki güzel atmosferi ilçemize de yansıtacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72