Saadetli Sevim: Bilge Başkan Cumhurbaşkanı Olacak

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Biz inanıyoruz ki 2. turda Temel Karamollaoğlu Türkiye'nin cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Saadetli Sevim: Bilge Başkan Cumhurbaşkanı Olacak

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Biz inanıyoruz ki 2. turda Temel Karamollaoğlu Türkiye'nin cumhurbaşkanı olacak” dedi.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:07
Saadetli Sevim: Bilge Başkan Cumhurbaşkanı Olacak

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, “Yerel Medya Buluşmaları”nın 2.'sini Üsküdar'da gerçekleştirdi. Anadolu Yakasında yayın yapan basın yayın organlarına yönelik olarak düzenlenen programa, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları Abdülkadir Çelebi, Bilal Ay ve yönetim kurulu üyesi Muhammet Gürlü de katıldı. Yerel Medya Buluşmasına bölge basını da büyük ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay, yerel basın mensuplarıyla sadece seçim dönemlerinde değil her zaman bir araya geldiklerini ifade etti.

Baskın seçimi biliyorduk ve hazırdık!

Bilal Ay'dan sonra bir konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim sözlerine yerel medya mensuplarına teşekkür ederek başladı. Ardından 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimin bir “baskın seçim” olduğunu ifade eden Sevim, “Biz böyle bir seçimle karşı karşıya kalacağımızı bekliyorduk. Gerek Genel Merkezimiz gerekse İl Başkanlığımız olarak seçimlere hazırlıklıydık. Göreceksiniz ki bu seçimlerden büyük bir başarıyla çıkacağız. Meclisteki en güçlü grup bizim olacak. Genel Başkanımız Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu da Cumhurbaşkanı olacak. Biz bu inançla yola çıktık” şeklinde konuştu.

Hedefimiz 500 bin imza!

İmza verme sürecinin dün başladığına vurgu yapan Sevim, “Temel Karamollaoğlu bugün içerisinde 100 bin imzayı tamamlamış olur. Ancak imza toplamaya devam edeceğiz bu sayının 500 binlere çıkması için gerek teşkilatımızdan gerek halkımızdan destek almayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

“Bilge Başkan” Cumhurbaşkanı olacak!

Bugün Türkiye'de çok ciddi bir korku ortamı olduğunu söyleyen Sevim, “İnsanlarımız fikirlerini söylerken dahi korkar haldeler. Bu bağlamda anketlerin dahi sağlıklı olabileceğini düşünmüyoruz. Cumhur İttifakı ancak yüzde 40'lar seviyesinde oy alabilir. Bu bağlamda seçim 1. turda tamamlanmayacaktır. Biz inanıyoruz ki 2. turda Temel Karamollaoğlu Türkiye'nin cumhurbaşkanı olacak. Bizim de kendimize göre yaptığımız araştırmalar var, buna güvenerek konuşuyoruz” dedi.

Deniz bitti

Ülkenin en önemli probleminin kutuplaşma olduğuna değinen Dr. Sevim, “Bu durum maalesef devam ediyor. Ancak bununla birlikte dolardaki yükseliş insanlarımızı ekonomik olarakta oldukça tedirgin etti. Yatırım yapacak olanlar bir adım sonrasını göremiyorlar. 16 yıldır ekonomimizi taşıyan sektör olan inşaat sektöründe dahi deniz bitti” ifadelerini kullandı.

Hakim ve savcılar bile adalete güvenmiyor!

Bir düzenin adilse ömrünün uzun olabileceğini ifade eden Sevim, “Bir düzen adil değilse uzun ömürlü olması mümkün değildir. Bugün insanlarımız çeşitli vesilelerle fişleniyorlar, kutuplaştırılıyor. Savcılar ve hakimler arasındaki bir ankete göre bile adalete güven yüzde 15'e düşmüş. Adaleti dağıtacak insanlar bile, adaleti dağıtmaya muktedir değiliz diyorsa biz kime güveneceğiz” diye konuştu.

İşi ehline vereceğiz

Saadet Partisi olarak iktidara geldiklerinde işi ehline vereceklerini ifade eden Sevim, “Ehliyeti ve liyakati esas alacağız. Saadet Partili mi diye bakmayacağız. Diline ya da dinine bakmayacağız. Ecdadımızın 600 yıl adalet içinde devlet yönettiği felsefe ile yönetim ortaya koyacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışlıyla hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yola, köprüye değil yatırıma kaynak aktarılmalı

Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu duruma da değinen Abdullah Sevim, “Bugün ülkemizin cari açığı korkunç boyutlarda, işsizlik korkunç boyutlarda, enflasyon yüksek cebimizdeki para sürekli eriyor. Bütün bunların ortadan kalkması için de yola köprüye değil üretime yatırım yapılması lazım. Bunlardan sonra ihtiyaç olduğu kadar yolda yapılır” dedi.

Öte yandan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği yerel medya buluşmalarının 3.'sünün, yakın zamanda Avrupa Yakası'nda yayın yapan basın yayın organlarına yönelik olarak düzenleneceği öğrenildi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3