SAADETLİ GENÇLERDEN KEDİ EVİ ÇALIŞMASI

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, kedi evi çalışması başlattı.

SAADETLİ GENÇLERDEN KEDİ EVİ ÇALIŞMASI

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, kedi evi çalışması başlattı.

07 Ocak 2019 Pazartesi 20:00
SAADETLİ GENÇLERDEN KEDİ EVİ ÇALIŞMASI

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları yine anlamlı bir çalışmaya imza attı. Parti, Üsküdar’ın çeşitli noktalarına kedi evleri bıraktı. Salacak, Beylerbeyi, Fıstıkağacı, Namazgah, Zeynep Kamil ve Çengelköy semtlerindeki kedi evleri, kışın kedilerin soğuktan korunmasını hedefliyor.

AYÇİÇEK: MERHAMETİ PAYLAŞMAK İSTEDİK

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Neşet Ayçiçek, “Sokak hayvanlarıyla bu şehri paylaşıyoruz. Bunun için merhameti de imkanları da paylaşalım istedik ve bu çalışmaya imza attık. Buradan aziz Üsküdarlılara da bir çağrı yapmak istiyorum. Bu evlere kediler için yiyecek koysunlar. Ayrıca yeni kedi evleri için 0552 339 44 56 nolu iletişim hattından bizlere ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3