Saadet Üsküdar’da Baydar Dönemi

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde Yusuf Baydar ilçe başkanı olarak seçildi.

Saadet Üsküdar’da Baydar Dönemi

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde Yusuf Baydar ilçe başkanı olarak seçildi.

13 Şubat 2020 Perşembe 19:42
Saadet Üsküdar’da Baydar Dönemi

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresi, Altunizade Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Üsküdarlıların yoğun ilgi gösterdiği kongreye, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Üsküdar Eski Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat da katıldı.

Kongrede tek aday olarak seçime giden Av. Yusuf Baydar, Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın yeni ilçe olarak seçildi. Genç ve tecrübeli isimlerden oluşan bir kadro kuran Baydar’ın listesinde yeni isimlerin olması da dikkatleri çekti.

YUSUF BAYDAR KİMDİR?

1974 yılında Konya’da doğan Yusuf Baydar, İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Konya’da tamamladı. Ardından Hukuk eğitimi alan Baydar, Üsküdar’da serbest avukat olarak çalışmaktadır.

MGV ve AGD teşkilatlarında çalışmalar yürüten Av. Baydar, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görevler üstlenmiştir.

Evli olan Baydar 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3