SAADET ÜSKÜDAR UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDİYOR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, Temiz Toplum Derneği ile birlikte uyuşturucuya karşı "Bir kereden çok şey olur" sloganlı seminer düzenledi.

SAADET ÜSKÜDAR UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDİYOR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, Temiz Toplum Derneği ile birlikte uyuşturucuya karşı "Bir kereden çok şey olur" sloganlı seminer düzenledi.

05 Şubat 2018 Pazartesi 10:10
SAADET ÜSKÜDAR UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EDİYOR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıllarda da uyuşturucuya karşı bir çok etkinlik düzenleyen Saadet Partisi, şimdi de Temiz Toplum Derneği ile birlikte Üsküdarlıları uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek amacıyla bir seminer gerçekleştirdi.

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere, Saadet Partisi İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Gürlü ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Selahattin Kamışoğlu da katıldı.

Ay: İstanbul'da Uyuşturucuya Bulaşmış 500 Bin Kişi Olduğunu Öngörüyoruz

Programın açılış konuşmasını Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen yaptı. Belen'in ardından kürsüye gelen Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, ülkemizde uyuşturucu kullanımının her geçen gün arttığını ve önüne geçilmezse telafisi zor bir tablo ile karşılaşılacağını vurgulayarak, "Türkiye'de hayatında bir kez uyuşturucu madde kullanmış kişi sayısı 1,3 milyona ulaştı. İstanbul'da uyuşturucuya bulaşmış 500 bin insanımızın olduğunu öngörüyoruz. Uyuşturucu kullanımının önüne geçebilmek için aileler çocuklarını çok sıkı takip etmeliler" şeklinde konuştu.

Topyekün Mücadele Edilmeli

Uyuşturucu ile mücadelede sadece kanunların yeterli olmayacağını ifade eden Ay, "Topyekün mücadele etmeliyiz. Omuz omuza verip temiz sokakları, temiz okulları, temiz medyayı, temiz sinemayı velhasıl hayatın tamamında temiz bir alan oluşturmalıyız. Özellikle genç yaşlarda özenti ve arkadaş ortamı ile başlayan uyuşturucu madde bağımlılığı hem kişileri hem de toplumu tehdit ediyor. Gençleri uyuşturucuya iten etmenler mutlak suretle ortadan kaldırılmalı" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72