Saadet Üsküdar Kongre’ye gidiyor

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, 6. Olağan Kongre’sini gerçekleştirecek.

Saadet Üsküdar Kongre’ye gidiyor

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, 6. Olağan Kongre’sini gerçekleştirecek.

05 Kasım 2017 Pazar 12:14
Saadet Üsküdar Kongre’ye gidiyor

Yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Üsküdar’ın aktif teşkilatı Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda bugünlerde ayrı bir heyecan yaşanıyor. Teşkilat, 6. Olağan Kongresi için hummalı bir hazırlık yürütüyor. Kongre 19 Kasım Pazar günü saat 13:00’de Altunizade Kültür Merkezi’nde yapılacak. Partililere göre kongre, Üsküdar’daki siyasi atmosferine çok büyük değişikliler meydana getirecek.

Başkan Gürlü: "Bu Kongre sıçrama noktası olacak"

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın çalışkan Başkanı Muhammet Gürlü, yaklaşan kongrelerine dair açıklamalarda bulundu. Partilerinin Üsküdar’daki bir önceki kongresinden bugüne kadar yaklaşık 3 yıllık bir zaman geçtiğini anımsatan Gürlü, “Tüm rutin çalışmalarımızın yanında, Üsküdarlılarla iç içe bir çok çalışmaya imza attık. Sosyal sorumluluk alanında önemli işler gerçekleştirdik. Halkımızın desteğiyle, alın terimizle, emeğimizle partimizin grafiğini Üsküdar’da çok yukarılara taşıdık. Bu kongre de bizim için bir sıçrama noktası olacak. Gücümüze güç katacak. Partimizin her kongresinde olduğu gibi, bu kongrede de, vefa ile yenilenmenin, akıl ile aksiyonun, tecrübe ile gençliğin buluştuğu bir kadro ile teşkilatımız Üsküdar’da, başta Üsküdar Belediye Başkanlığı’nı kazanmak olmak üzere bütün hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecek” şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3