Saadet Ümraniye’den geniş katılımlı program

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığın Geleneksel İlçe Buluşmalarının biri de Ümraniye İlçesinde Gerçekleşti. İlçe Başkanı Yakup Kasımay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma yoğun katılımla gerçekleşti.

Saadet Ümraniye’den geniş katılımlı program

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığın Geleneksel İlçe Buluşmalarının biri de Ümraniye İlçesinde Gerçekleşti. İlçe Başkanı Yakup Kasımay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma yoğun katılımla gerçekleşti.

29 Mart 2022 Salı 12:11
Saadet Ümraniye’den geniş katılımlı program

Düzenlenen programa Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Ümraniye İlçe Başkanı Av. Yakup Kasımay’ın yanı sıra; CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Kahvaltı programının ardından İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Yakup Kasımay, parti yöneticileri ile birlikte Ümraniyeli esnaflara ziyaretlerde bulundular.

Saadet İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ağırlıklı olarak ekonomi ile ilgili açıklamalarda bulunarak çözümleri anlattı. Başkan Yazıcı şu açıklamalarda bulundu;

“DEVLETİN ADİL ÖZELLİĞİNİ KAYBETTİRENLER İŞ BAŞINDAN GİDECEK”

Pandemi ile dünya kasıp kavruldu. Bu yüzden birçok ürünün, hizmetin fiyatı arttı. Bunun yansıması ülkemize de oldu ama diğer ülkelerde yaşayan insanların refah düzeyi o kadar yüksek ki gelirlerinden elde ettikleri paraların alım gücü o kadar yüksek ki artan zamlardan günlük hayatlarında bizim kadar olumsuzlukla karşılaşmadılar. Buna ekonomik güç sebep oldu. Siz kürsülerden istediğiniz kadar naralar atın, beylik lafları edin şayet ekonominiz bağımsız, güçlü değilse ülke olarak bağımsız devlet iddiasında bulunamazsınız. Biz her şeyden önce Saadet Partisi olarak ülkemizde yaşayan her ferdin refah düzeyini artıracak bir geliri vaat ediyoruz. O yüzden önce devletin adil özelliğini kaybettirenler iş başından gidecek. Yerine de adil devleti esas almış yönetim anlayışına sahip Milli Görüşçü kadrolar gelecek. Bunu çok daha fazla çalışarak biz yapacağız.”

“TOPLUMSAL AHLAK KRİZİ YAŞANIYOR”

“Biz ne yaptığımızın, niçin yaptığımızın farkında olacağız. Özgüvenle hep beraber hareket edeceğiz. Ülkemiz maalesef birçok alanda kriz yaşıyor. Adalet, eğitim, ekonomi krizleri yaşanıyor. Bunlar bazı değişikliklerle düzelebilir. Fakat ayrım yapmadan hepimizin çok daha büyük bir sorunu var. O da ahlak krizi… Bu kriz öyle bir noktaya ulaştı ki maalesef telafisi her geçen gün daha da zorlaşıyor. Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde yaptığımız anketlerde, son 10 yılda toplumsal ahlak geriledi seçeneğinin oranı yüzde 83.4 oldu. Toplumsal ahlak krizi sadece bir siyasi partinin değil, tüm halkın ortak sorunudur. Bu krize her şeyden önce ekranlarda izlediğimiz iktidar sahipleri neden oluyor. İşlerine geldiğinde ak, işlerine geldiğinde kara, işlerine geldiğinde doğru, işlerine geldiğinde yanlış diyecek kadar tutarsız bir tavır sergilemeleri bu krize nende oluyor. İlk seçimde bu iktidar sahiplerini işbaşından göndereceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72