Peki bu gökdelenleri kim yaptırdı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 112 Üyeli CHP Grup Başkan Vekili ...

Peki bu gökdelenleri kim yaptırdı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 112 Üyeli CHP Grup Başkan Vekili ...

24 Nisan 2013 Çarşamba 09:29
Peki bu gökdelenleri kim yaptırdı?

Başbakan Erdoğan ‘küstüm’ diyor, Başkan Topbaş ‘utanıyorum’ diyor, peki bu gökdelenleri kim yaptırdı? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin  (İBB) 112 Üyeli CHP Grup Başkan Vekili Fahrettin Kayhan, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın, Zeytinburnu’ndaki ‘Onaltı Dokuz’ projesinin sahibi Mesut Toprak’ı silueti bozduğu için “Uyardım, tıraş etmedi, dinlemediler, ben de küstüm” demesi ile ilgili gelişmeleri hatırlatarak şunları söyledi;

“Sayın Topbaş, 2012 yılı Nisan ayında faaliyet Raporunun Mecliste görüşüldüğü gün, Meclis toplantısı öncesi CHP Grubunu ziyaret etti. CHP Grubumuzun da benim de her zaman yanlış yapıldığına dair dile getirdiğimiz planlardan biri olan Zeytinburnu’ndaki gökdelenler ile ilgili CHP’li Meclis Üyelerimiz Sayın Topbaş’a sorduğu soruya Sayın Topbaş şu cevabı verdi, “Bu gökdelenin yapılmasına karşı gücüm yetmedi, benim dönemimde böyle bir bina yapıldığı için utanıyorum”  dedi. Evet, Topbaş’ın CHP Grubunda CHP’li Meclis Üyelerine verdiği cevap bu. 

Sayın Topbaş “Bu gökdelene karşı idim gücüm yetmedi, “utanıyorum” diyor. Sayın Başbakan Erdoğan da “Uyardım, tıraş etmedi, dinlemediler, ben de küstüm” diyor. Peki, bu gökdeleni kim yaptırdı? 

Peki, soralım Sayın Başbakan’a ve Sayın Topbaş’a, “Sultanahmet Camisinin ve tarihi yarımadanın siluetini bozan bu gökdelenlerin arkasında Başbakan Erdoğan ve Başkan Topbaş yoksa kim var? Hangi güç var? Başbakan ve Topbaş İstanbul’u yönetmiyorsa,  İstanbul’u kim yönetiyor? Sayın Başbakanın ve Sayın Topbaş’ın haberi ve onayı olmadan İstanbul’da taş taş üstüne konulması mümkün değil. Biz CHP’lileri üzen, Sayın Başbakanın ve Sayın Topbaş’ın halkın zekâsı ile dalga geçmesidir. Planları kendileri yapıyorlar, kendileri onaylıyorlar.  Ondan sonra kim yaptı? Diyerek hesabını soruyorlar. Hani bir sözümüz var, “Bu ne lahana turşusu, bu ne Perhiz! Sayın Başbakanın ve Sayın Topbaş’ın bu anlaşılmaz çelişkilerini kamuoyunun dikkatine ve takdirine sunuyorum

Son Güncelleme: 24.04.2013 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72