Oruçoğlu’ndan Müjde; Geyikli’ye Yatırım Yağacak

Oruçoğlu’ndan Müjde; Geyikli’ye Yatırım Yağacak

01 Şubat 2019 Cuma 12:41
Oruçoğlu’ndan Müjde; Geyikli’ye Yatırım Yağacak

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan beraberinde AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ile birlikte Çanakkale Ezine ilçesi’ne bağlı Geyikli’de AK Parti Geyikli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Oruçoğlu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler. Oruçoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’dan Geyikli için çok önemli hizmet ve yatırım sözleri aldıklarını belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Toplu Konut İdaresi (Toki) Kura Çekimi Töreni ve Küçükkuyu Belde Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Ayvacık ilçesindeydi. Turan beraberinde AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ile birlikte Ezine İlçesi’ne bağlı Geyikli’de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Turan ve Yıldız, Geyikli’de AK Parti Geyikli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Oruçoğlu’nu ziyaret ettiler. Oruçoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’dan Geyikli için çok önemli hizmet ve yatırım sözleri aldıklarını belirtti. Oruçoğlu; “Termal su, doğalgaz, sahil yolları, sağlık ocağı, zeytinlikler için kapalı devre sulama sistemi bunlar sadece bir kaç tanesi. Halkımızın da desteğiyle Geyikli kazanacak.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3