Ordulu'lardan Sipahi'ye tam destek

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Taşdelen'de Ordulular ile bir araya geldi.

Ordulu'lardan Sipahi'ye tam destek

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Taşdelen'de Ordulular ile bir araya geldi.

06 Mart 2019 Çarşamba 12:37
Ordulu'lardan Sipahi'ye tam destek

Taşdelen'de iki ayrı programa katılan Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, önce Ordu Akkuşlular Derneği'nde daha sonra Taşdelen Ordulular Derneği'nde vatandaşlarla buluştu. Ordululardan destek sözü alan Sipahi konuşmasında,"Birlikte başaracağız" dedi.

Taşdelen'de yaşayan Ordulular tarafından ilgiyle karşılanan Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağını belirterek, “‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız, bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım” dedi.

Vatandaşa kira yardımı

Yerli ve milli bir yönetim ile Çekmeköy’ü yöneteceklerini de belirten Sipahi sözlerini şöyle tamamladı: “En büyük projemiz ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız. Belediyenin yıllık 280 milyon TL bütçesinden yapacağım kira yardımı bizleri batırmaz. Bu bütçe zaten Çekmeköy halkına ait.

Kadınlara evlerinde iş imkanı

‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Örneğin evlere boncuk dağıtacağız. Kadınlarımız bu boncukları işleyerek bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara da eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanet iken ev işlerini rahatça yapabilecek. Başka ilçelerde olan ama bizim özlem duyduğumuz gençlik merkezi, spor salonları, sinema ve kültür alanları da önceliğimiz olacak.”

Hüseyin Avni Sipahi'nin konuşmasının ardından Ordulu vatandaşlar, seçimde Sipahi'ye destek vereceklerini açıkladı. Birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından ise programa son verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72