Nama'ya bir tepki de Yozgatlılar'dan

Yozgat Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Derneği, CHP Sancaktepe İlçe ve Belediye...

Nama'ya bir tepki de Yozgatlılar'dan

Yozgat Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Derneği, CHP Sancaktepe İlçe ve Belediye...

23 Şubat 2014 Pazar 16:19
Nama'ya bir tepki de Yozgatlılar'dan

Özgen Nama’ya bir tepki de Yozgatlılar’dan

 

Yozgat Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Derneği, CHP Sancaktepe İlçe ve Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’ya tepkili. Basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Şevki Çalışkan, “Ne hikmetse bizi hiçe saydılar. Biz de sandıkta bunların hesabını soracağız” dedi.
CHP İstanbul’daki meclis üyesi krizi, dozunu artırarak devam ettiriyor. CHP Sancaktepe de aynı krizle boğuşuyor. Belediye Meclis Üyesi aday listesi açıklandıktan sonra sivil toplum kuruluşları harekete geçerek ilçe yönetimini ve belediye başkan adayı Özgen Nama’yı topa tutmaya başladı.

Özgen Nama ve ilçe yönetimi topa tutuldu

Yozgat’a bağlı Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Dernek Başkanı Şevket Çalışkan ve dernek üyeleri Akpınar Mahallesi’ndeki dernek merkezinde basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdiler. Başkan Adayı Özgen Nama’ya karşı sert sözlerle yüklenen Çalışkan, Meclis Üyesi Aday Adayları Abdullah Daşdemir’in listeye hiç konulmayarak kendilerinin bölgedeki potansiyelinin hiçe sayıldığını ifade etti. Dernek Başkanı Şevket Çalışkan, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’ya seslenerek, “Kimse kusura bakmasın. Bizi yok sayanı biz de yok sayarız” dedi.

""

“Nama 15 gündür telefonumuza çıkmıyor”

Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’ya bir türlü ulaşamadıklarını söyleyen Dernek Başkanı Şevket Çalışkan, “Ben Nama’yı defalarca aramama rağmen kendisi telefonuma çıkmadı. Başkan seçilmeden bana cevap verilmiyorsa yarın başkanlık koltuğuna oturduğu zaman hiçbirimizi tanımaz ve kapılarını da bizlere açmaz.  Bu saatten sonra arasa bile kıymeti kalmamıştır. Bu durum basın açıklamasını yapmamı mecbur kıldı” dedi. Demokratik taleplerini dile getirdiklerini söyleyen Çalışkan, “Bizim burada ciddi oyumuz ve etkinliğimiz var. Ancak bu potansiyelimiz hiçe sayıldı. Yozgatlılar ne yazık ki diğer ilçelerde olduğu gibi Sancaktepe’de de hiçe sayıldı” dedi.

Nama’nın ekibi eli boş dödü

Özgen Nama’nın ekibi son anda basın açıklaması yapan Kırkdilim Köyü Derneği’ne gelerek Başkan Şevket Çalışkan’la görüşmek istediler. Ancak Çalışkan, “Bizim kararımız nettir dik duracağız” dedi. Bunun üzerine sadece basın toplantısını izlemekle yetinen Özgen Nama’nın ekibi eli boş dönmüş oldu.

Son Güncelleme: 23.02.2014 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72