Mustafa Sarıgül veda etti

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Şişli'de...

Mustafa Sarıgül veda etti

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Şişli'de...

25 Mart 2014 Salı 17:59
Mustafa Sarıgül veda etti

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Şişli’de sokakları gezerek vatandaşlara veda etti. “Benim 3’üncü evladım Şişli” diyen Sarıgül, Şişli halkından helallik istedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, 3 dönem belediye başkanlığı yaptığı Şişli’ye veda etti. Seçim otobüsüyle kentin sokaklarını gezen Sarıgül, vatandaşlarla kucaklaştı, helallik istedi.

Şişli halkıyla her zaman, her yerde birlikte olduklarını belirten Sarıgül yaptığı konuşmada, “Siyasi görevler hizmet üretme yeridir. Bir belediye başkanının 10 yıldan fazla görevde kalmaması lazım. Ben bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak huzurunuzdaysam bunu önce Allah’ıma sonra Şişlili yurttaşlarıma borçluyum. Duygulu bir konuşma yapmamak için kendimi tutuyorum. 2 tane evladım var. Benim 3’üncü evladım Şişli” diye konuştu.

Mustafa Sarıgül, “Makamım ne olursa olsun. Benim en büyük makamım Şişlili yurttaşlarımın gönlüdür. Şişli’den yükselen enerjiniz İstanbul’da güneş gibi doğacak enerjiniz” dedi.

Başkan Adayı Sarıgül, kendisini dinleyen vatandaşlara sevdiğinin söyleyerek, helallik istedi.

Son Güncelleme: 25.03.2014 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72