Mustafa Ataş Şile İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Mustafa Ataş Şile İlçe Teşkilatını ziyaret etti

15 Mart 2017 Çarşamba 14:47
Mustafa Ataş Şile İlçe Teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasıyla ilgili Şile İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş; Teşkilat önünde toplanan yoğun kalabalığı görünce katılımcılara kısa bir konuşma yaptı.


Ataş; “Şile İlçe Teşkilatımız her zaman olduğu gibi, gönül birliği yaparak burada omuz omuza vererek 16 Nisan’da ilçemizde çıkacak sonucun resmi burada dedi. Tüm teşkilat mensuplarımıza şunu söylemek istiyorum: “DURMAK YOK YOLA  DEVAM” dedi.



İlçe teşkilatının önünde yapılan konuşma sonunda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş; İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları,  Otobüsçüler, Taksiciler ve Minibüsçüler Kooperatifi üyeleriyle Referandum gündemli toplantı gerçekleştirdi.Toplantılar  zincirine devamla, Ahmetli Mahallesi ve Batı Sahili Bölgesi muhtarları ve vatandaşlar ile Alacalı Mahallesi’nde bir araya gelen  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu,Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları, Dere Köyleri Muhtarları ve vatandaşlar ile Bıçkıdere Mahallesi’nde bir araya geldi.


 
Son Güncelleme: 15.03.2017 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72