Murat Aydın'dan Beykozlulara imar müjdesi

Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın AK Parti Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti

Murat Aydın'dan Beykozlulara imar müjdesi

Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın AK Parti Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti

11 Ocak 2019 Cuma 11:25
Murat Aydın'dan Beykozlulara imar müjdesi

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosunda yaptığı konuşmada imar sorunuyla ilgili olarak, "Şu imar ile ilgili sorun çözülsün istiyorsunuz. O sorun büyük ölçüde çözülecek. Yani Cumhurbaşkanı ve hükümetimizin büyük bir desteği olacak. Orada ciddi bir mesafe kat edilecek" diyerek müjde verdi.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında hız kesmeden çalışmalara devam eden Zeytinburnu Belediye Başkanı ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, AK Parti Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti. Büroda partililerle ve vatandaşlarla buluşan Başkan Aydın bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ardından büroda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Aydın, "Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bana, 'Sen Beykoz'a gideceksin ve çözülmesi gereken sorunları çözeceksin ve biz sana destek vereceğiz' dedi. Ben şunu vaat ediyorum, Allah nasip ederse, sizler de desteklerseniz Beykoz halkı olarak destekleyeceğinizi hissediyorum. Allah ömür verirse 5 yılda 15 yıllık bir hizmeti, enerjimizle ve ekiple beraber ortaya koyacağız. Sizlerin hayallerine ortak olmak istiyorum. Birlikte Beykoz'la ve geleceğimizle ilgili önce hayaller kuracağız sonra proje görüşeceğiz" dedi.

"İmar sorunu büyük ölçüde çözülecek"

Başkan Aydın, "Ben hayallerinizin de bir kısmını biliyorum. Şu imar ile ilgili sorun çözülsün istiyorsunuz. O sorun büyük ölçüde çözülecek. Yani Cumhurbaşkanı ve hükümetimizin büyük bir desteği olacak. Orada ciddi bir mesafe kat edilecek. Mülkiyet ile ilgili konu bellidir. Orman alanlarıyla yani 2B ile ilgili sorunun çözümü için anayasa değişikliği yapılmıştı. Uygulamada aksayan yönler var, bu mevzu Cumhurbaşkanımızın bildiği bir mevzudur. Bana 'Murat gideceksin bu mevzuyu çözeceksin' dedi. Bizde seçildikten sonra gidip ilgili bölümlerin kapısında yatacağız. Sistemimizi de iş takibini yapacak olan ekibi de kuracağız. Takıldığımız yerde Cumhurbaşkanımıza gideceğiz. Yasa değiştirilmesi gerekiyorsa gerekli talepte bulunacağız. Bir de nerede ne bina yapılıyorsa herkes birbirini denetleyecek. Sistem kuracağız ve böylece kayırmaca olmayacak. Kaçak inşaat yapanı da diğeri şikayet edecek" ifadelerini kullandı.

"Beykoz bilişim teknolojisinin merkezlerinden birisi haline dönüştürülebilir"

Başkan Aydın, "Elimdeki cep telefonunu Amerika’nın 'Apple' firması Türkiye'nin ihracatı kadar üretiyor. Önemli olan dışındaki metal kısmı yapmak değil, içindeki yazılımı yapmaktır. Bu yazılımı da evlerde gençler ve mühendisler organizasyonla bu işleri yapıyorlar. Beykoz bu inovasyonun, teknolojinin, bacasız sanayinin en büyük gelir getiren bilişim teknolojisinin merkezlerinden birisi haline dönüşebilir. Buralarda bilişim vadileri oluşturulabilir. Yani herkesin kendi evleri iyi kötü veya eski yeni fark etmez ama burada bir öncülük olsun. Onunla ilgili buralarda çalışma yapılabilir, istihdama katkı olarak" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Aydın, vatandaşlarla ve partililerle sohbet ettikten sonra fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72